StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

NOVA TRICA SQUAREA Bez greške u 2019.!

22. veljače 2019. - 23:45
Dobio je Square i šestu utakmicu u 2019. godini! U njoj je sa 4:1 slavio u Slavonskom Brodu protiv Broda 035, te sad u prvenstvu drži čvrsto drugo mjesto. Utakmica u Slavonskom Brodu bila je peta prvenstvena utakmica ove godine, dok je jednu pobjedu ostvario u Kupu Hrvatske s kojom je izborio četvrtfinale, plasman među osam najboljih. Računajući kraj prošle godine - devet utakmica bez poraza nanizala je momčad trenera Antuna Bačića, a od tih devet utakmica dobila je čak osam. Stoji kako je zadnji put izgubio 24. studenog 2018. godne u Zagrebu u 8. prvenstvenom kolu od Uspinjače Gimka. Savršenim nizom ove godine Square je ispisao pozivnicu svojim navijačima za iduće dvije utakmice kod kuće, a obje su za prste polizat.

Prvo valja u u utorak, 26. veljače, bit u Gospinom polju jer će se voditi bitka za plasman na završni turnir Kupa Hrvatske, a suparnik 'crveno plavima' je branitelj naslova, Split. Tri dana poslije prvenstvena utakmica. Derbi kola. Tada će suparnik Squareu biti aktualni prvak i lider, Novo vrijeme Apfel, koji ima 43 boda, osam više od Squarea...

U Slavonskom Brodu su za Square redom pogađali - za 1:0 Pele, kojem je to 19. pogodak ove sezone, zatim za 2:1 Ante Daničić, za 3:1 Blago Gašpar te za konačnih 4:1 Maro Đuraš. Prvi put je Square uspio u prvenstvu uzeti sva tri boda u Slavonskom Brodu, a ove sezone je osvojio svih šest bodova protiv Broda 035, i to s pogodak razlikom 11:1! U Gospinom polju je u prvom dijelu sezone bilo 7:0.

FOTO Ante Daničić (Square)
19. travanj 2024 18:20