Sport Ostalo

ODBOJKA

PRVA 'B' HL - JUG (Ž) Sad gledajte tablicu!

ODBOJKA
Odbojkašice Dubrovnika su preuzele vrh. Dobile Trogir kod kuće sa čistih 3:0, te s nova tri boda preskočile Sinj, koji je od 1. kola sezone bio na prvom mjestu.

Bilo je to i za očekivati nakon što je prošlo kolo Dubrovnik usred Sinja ne samo uzvratio Sinju za minimalan poraz kod kuće u 2. kolu, već pobjedom s 3:0 stekao u odnosu na njega dva boda prednosti. Toliko je više osvojio u međusobnim ogledima (4:2), a to su ta dva boda, koliko sad ima više nakon što je utakmicom protiv Trogira odigrao isti broj utakmica kao i Sinj, koji je ovo kolo bio slobodan.

Sad svi na vrhu imaju isti broj odigranih utakmica – 12, a što se tiče bodova: Dubrovnik ih ima 34, Sinj je osvojio 32 boda, a treća Makarska 28 bodova...

Protiv Trogira ekipi trenerice Mirjane Vreće i Marine Radić trebalo je točno 54 minute za upisati jedanaestu ovosezonsku pobjedu. Prvi set 25:12, drugi 25:16, a treći 25:10.    

U 15. kolu Dubrovnika čeka veliko iskušenje – Makarska. Sinj je gost Trogira, a Nova Mokošica, koja je deveta sa 6 bodova, igra kod Splita II.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Umro je legendarni Niki Lauda

Umro je legendarni Niki Lauda
Niki Lauda, trostruki svjetski prvak u Formuli 1, preminuo je u 71. godini života. Legendarni Austrijanac, jedan...
Umro je legendarni Niki Lauda