Sport Ostalo

STOLNI TENIS

ŽDRIJEB ZAVRŠNOG TURNIRA KUPA HRVATSKE 'Piturima' se nije ispunila želja, ali bit će slađe ako ostvare cilj!

STOLNI TENIS
Priželjkivali su Zabok za suparnika u polufinalu, lakši zadatak dan uoči finala. Međutim, 'ples kuglica' završnog turnira Kupa Hrvatske, koji je ove nedjelje održan u Zagrebu, u prostorijama Hrvatskog stolnoteniskog saveza, nije im ispunio želju, nije im za suparnika na startu završnog turnira, koji se igra u Osijeku, dodijelio drugoligaša, tek šestoplasirani sastav zapadne skupine, već domaćina, Vodovod Osijek, člana HEP Hrvatske Super lige.

Istina, ne ide Vodovod Osijeku ove sezone kao proteklih, daleko je od plasmana u doigravanje za prvaka, tek sedmi u konkurenciji deset prvoligaša sa tek pet pobjeda, šest manje od 'Pitura', ali da će Tomislav Japec, Neven Juzbašić i Miho Simović imati teži zadatak izboriti finale nego da igraju sa Zabokom, to stoji, a s drugoligašem će prvog dana završnog turnira, u utorak, 12. ožujka, igrati prvoligaš GSTK Zagreb, trenutno trećeplasirani sastav HEP Hrvatske Super lige u kojoj je Libertas Marinkolor na drugom mjestu nakon trinaest odigranih kola.

Finale se igra dan poslije, u srijedu, 13. ožujka. 'Pituri' brane naslov. Favoriti su na papiru. Pokušat će u Osijeku i ovu sezonu učiniti trofejnom, stići do svog četvrtog trofeja u klupskoj povijesti, trećeg u Kupu Hrvatske, te ostati i dalje jedini osvajač Kupa Hrvatske, natjecanja koje se prvi put igralo u sezoni 2016./17. kad su osvojili duplu krunu, uzeli i prvenstvo, ostvarili svoj najveći uspjeh.

FOTO Ovako je bilo prošle sezone - Libertas Marinkolor je u svojoj dvorani obranio naslov pobjednika Kupa Hrvatske
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

Zatvorene 70. Dubrovačke ljetne igre!

Zatvorene 70. Dubrovačke ljetne igre!
Nakon gala koncerta ispred crkve sv. Vlaha na kojemu je nastupio Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije p...
Zatvorene 70. Dubrovačke ljetne igre!