StoryEditorOCM
OstaloPRVA 'B' HRVATSKA LIGA - JUG ODBOJKAŠICA

VELIKA POBJEDA ODBOJKAŠICA DUBROVNIKA Usred Sinja pogodile 'u sridu'!

9. veljače 2019. - 21:32
Nisu imale pravo na pogrešku nakon što su na startu sezone ostale bez dva boda u Gospinom polju. Sinj im je tada ostavio samo jedan bod, a potom više nikome u ligi nije dao niti jedan. Čak poslije nije ispustio niti jedan set.

Dubrovnik ga je potom pratio. Nakon svake utakmice bio je također bogatiji za tri boda. Na kraju jeseni je, kao i nakon ogleda sa Sinjom u Gospinom polju, bio kratak za taj jedan bod, a nakon prvog kola nastavka u kojem je bio slobodan, a Sinj opet uvjerljiv, dočekao je utakmicu odluke s minus četiri, ali i utakmicom manje.

Od kraja prvog dijela lige, tamo od sredine prosinca, radio je i pripremao se te smišljao kako uzvratiti Sinju. Matematiku su svi dobro naučili: poraz je značio kraj, oproštaj od prvog mjesta - pobjeda s 3:2 poravnanje, ali neizvjesnost do kraja - uspjeh s 3:0 ili 3:1 prednost. Dubrovnik je uspio ovo zadnje. U super derbiju južne skupine Prve 'B' hrvatske lige bio je bollji u Sinju od Sinja s 3:0 (25:18, 25:22, 25:23).

Veliku pobjedu pod vodstvom Mirjane Vreće i Marine Radić, s ekipom su u Sinju bili i kondicijski trener Tomislav Jurišić te fizioterapeut Toni Zoranić, Dubrovnik je ostvario u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Anđela Turuk, Ivana Marinović, Mara Šilje, Sanja Curić, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Petra Putica, Katija Vuličević, Martina Vreća, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ana Matuško.

Sinj je iduće kolo slobodan, a Dubrovnik, kojim ima bod manje i utakmicu manje od jedinog konkurenta za naslov, dočekuje Trogir
16. travanj 2024 05:55