StoryEditorOCM
OstaloBRIDŽ

HRVATSKA 'A' LIGA Tim Celtic bar Belfast u Ligi za ostanak

25. siječnja 2019. - 20:09
Tim Celtic bar Belfast Bridž kluba Dubrovnik zauzeo je deveto mjesto u konkurenciji dvanaest klubova u prvom dijelu natjecanja u Hrvatskoj 'A' ligi, te će u drugom igrati za ostanak. Suparnici će mu biti preostalih pet klubova iz donjeg doma, koji su bili plasirali od sedmog do dvanaestog mjesta, a to su Tim Jurica Tomljenović 2, Tim Zagrebački bridge klub, Tim Jurica Tomljenović 6, Tim Element i Tim Jurica Tomljenović 4. Posljednja dva tima Lige za ostanak ispadaju u Hrvatsku 'B' ligu.

Tim Celtic bar Belfast za kojeg su igrali Ante Mijić, Joško Đilović, Ivica Obad, Velibor Puzović, Đivo Tikvica, Andrija Martić i Zdenko Stanković ostvario je na turniru u Zagrebu, gdje je odigrano posljednjih pet kola, pobjedu, jedan remi i tri poraza, te je prvi dio sezone zaključio s tri pobjede, jednim remijem i sedam poraza. Tim Celtic bar Belfast je na prvom turniru, u prvih šest kola, koji je odigran početkom prosinca prošle godine, ostvario dvije pobjede i četiri poraza. Zanimljivo, tada je slavio protiv tima Jurica Tomljenović 1, aktualnog prvaka i osvajača Kupa Hrvatske, tim za koji nastupaju reprezentativci Hrvatske. Tim Jurica Tomljenović 1 na kraju prvog dijela sezone osvojio je prvo mjesto s devet pobjeda i dva poraza. U Ligi za prvaka još će igrati Tim Opatija, Tim Jurica Tomljenović 3, Tim Jurica Tomljenović 5, Tim Rijeka 1 i Tim Velika Gorica.

Podsjetnik, drugu godinu zaredom u Hrvatskoj 'A' ligi nastupa i tim Bridž kluba Dubrovnik. Prošle sezone je to bio tim Dubrovnik Danče. Hoće li ove dubrovački tim uspjeti sačuvati status prvoligaša? Odgovor ćemo dobiti 17 veljače. Naime, 16. i 17. veljače igra se Liga za ostanak. 
25. travanj 2024 14:20