StoryEditorOCM
OstaloMALONOGOMETNI KLUB SQUARE

RAGUŽ ODRŽAO OBEĆANJE Novi Brazilac u 'crveno plavom' dresu!

14. siječnja 2019. - 01:51
Najavio je Željko Raguž, predsjednik Squarea, kako će i u pauzi prvenstva dovesti kvalitetnog igrača. 'Crveno plavi' nisu imali sreće s dovođenjem Brazilca Morena. Vrlo brzo su se razišli. Zbog nediscipline. Drugi Brazilac, točnije, prvi koji je stigao - Pele - pokazao se pun pogodak. Pele, punim imenom Leonardo Dos Santos, prvi je strijelac Squarea u prvom dijelu sezone. Baš sjajan.

Sad će mu se pridružiti novi Brazilac. Stigao je iskusni, 34-godišnji Bruninho. Nastupao je za brazilski Minas, sastav koji je prošle godine igrao četvrtfinale doigravanja za prvaka, te za jedan pogodak ispao od kasnijeg doprvaka. Bruninho je igrač koji je u Minasu bio zadnja crta obrane, ali zna biti i opasan po gol suparnika. Prošle godine je postigao 8 pogodaka u 17 prvenstvenih utakmica. U dubrovačkoj zračnoj luci prvi mu je dobrodošlicu poželio upravo predsjednik kluba. Dočekao ga je i Pele. 

Square je već ranije objavio kako se vratio Damjan Šulić, te kako je krajem godine u Zagrebu operiran makedonski reprezentativac, odlični Adrijan Micevski, na kojeg trener Antun Bačić neće moći računati na početku nastavka sezone. Drugi dio sezone počinje 18. siječnja. U prvom kolu nastavka Square je gost Vrgorca, drugoplasiranog sastava lige, kojeg je na startu pobijedio sa 4:1 u Gospinom polju.

Square je prvi dio sezone zaključio na trećem mjestu s 20 bodova, 8 manje od branitelja naslova i jesenskog prvaka, momčadi Novo vrijeme Apfel. Vrgorac je drugi s 21 bod. Četvrti je Futsal Dinamo s 19, Crnica peta s 18, Uspinjača šesta sa 17 bodova...

Podsjetnik, osam najboljih će igrati u doigravanju za prvaka. Square računa na najviši plasman.
20. travanj 2024 12:23