StoryEditorOCM
OstaloPRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA: SQUARE - CRNICA (20 SATI)

DERBI U GOSPINOM POLJU Djed Božićnjak dijeli poklone djeci, a Square ne želi dat ništa Crnici!

14. prosinca 2018. - 14:02
Dvije pobjede u nizu, obje u kojima su od 0:2 stigli do 3:2 (Split doma i Osijek Kelme u gostima), popravile su raspoloženje (i plasman) Squarea nakon tri poraza u nizu (Novo vrijeme Apfel u gostima, Futsal Dinamo doma te Uspinjača Gimka u gostima). Sad je na kontu dubrovačko ‘crveno plavih’ je 19 od 30 mogućih bodova, te su sad (opet) drugi. Preskočili su pobjedom u Osijeku Vrgorac, koji je prošlo kolo izgubio u Splitu od Splita s 3:0 i ostao na 18 bodova.

U posljednjem kolu prvog dijela u Gospino polje dolazi Crnica, koja nije uspjela dobiti prošlo kod kuće Brod 035 (2:2), te je izgubila korak za Squareom. Ima 17 bodova, dva manje od Squarea, ali šibenska momčad ne zna za poraz devet kola! U tih devet kola je ostvarila četiri pobjede i pet remija, a čak tri od četiri pobjede izborila je u gostima (Uspinjača Gimka, Split i Osijek Kelme). Uz to je osvojila bod kod Futsal Dinama (2:2). Kod kuće jedna pobjeda (Jesenje 4:2) i čak četiri remija.

Jedini koji je iznad Squarea je Novo vrijeme Apfel. Ima šest bodova više - 25. Branitelj naslova je već osigurao jesenski naslov. Podsjetnik, u doigravanju za prvaka igrat će nakon 22. kola osam najboljih. Square već odavno najavljuje kako će u nastavak sezone ući jači.

- Crnica je neugodna momčad. Izgubila je samo u Makarskoj od prvaka u 1. kolu (5:4). Istina, odigrala j pet puta neodlučeno. Nadam se kako će Pele te Cvjetković biti spremni. Želja je polusezonu zaključiti novom pobjedom te ostati na drugom mjestu - poželio je Antun Bačić, trener Squarea. Doma je dubrovačka momčad ove jeseni dobila četiri utakmice (Vrgorac, Alumnus, Brod 035 i Split) i upisala jedan poraz (Futsal Dinamo). 

Utakmica Square - Crnica igra se u petak, 14. prosinca, u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Budući derbi kola prenosi izravno Arena sport početak utakmice je u 20 sati.
Stiže Djed Božićnjak
Zove Square mališane u Gospino polje na utakmicu s Crnicom: 'Roditelji, povedite svoju djecu na utakmicu jer će se do Gospinog polja spustiti i Djed Božićnjak, koji će dijeliti slatkiše svim najmlađim navijačima i navijačicama Squarea!'

 

23. travanj 2024 10:42