StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE

DUBROVNIK BRUTAL CHALLENGE (VIDEO) Super brzi Marović, uspješan debi Milidragovića

Piše PSD.
11. prosinca 2018. - 11:13
Sve je bilo gotovo u prvoj rundi. U obje slobodne borbe 'Dubrovnik Brutal Challengea' slavili su domaći borci, članovi Ultimate fight kluba Gladiator. Srđan Marović je do pobjede stigao nakon samo 23 sekunde. Muhamad Mahmić iz Bosne i Hercegovine nije uspio prekinuti pobjednički niz Marovića, kojem je ovo bila treća profesionalna borba i koji je i dalje na stopostotnom učinku.

Marović je prvu profesionalnu borbu imao 2016. godine kada je na Blagajskom ljetnom festivalu dobio Harisa Mujkanovića, a drugu na 11. izdanju Noći Gladiatora kad je bio bolji od Adnana Alića.

Kao i 28-godišnji Marović 2016., tako je sad i 19-godišnji Luka Milidragović u svom profesionalnom debiju bio uspješan. I on je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Njegov suparnik je bio dvije godine stariji Hamza Smriko iz Bosne i Hercegovine, također debitant među profesionalcima. Milidragović je do pobjede stigao nakon nepune tri minute borbe.

U sklopu 'Dubrovnik Brutal Challengea' održane su i dvije Grappling borbe. Iduće izdanje priredbe održat će se početkom 2019. godine. Organizatori najavljuju tada puno više borbi.

18. travanj 2024 22:25