StoryEditorOCM
OstaloPRVA 'B' HRVATSKA LIGA JUG ODBOJKAŠICA

NIŠTA NOVA, NIŠTA NOVA Sinj tri koraka naprijed, Dubrovnik tri koraka naprijed

9. prosinca 2018. - 22:21
Sinj uvjerljiva pobjeda, Dubrovnik uvjerljiva pobjeda. Obje ekipe kad nisu suparnici uhvate svaki put sva tri boda, a kad su se ogledali u 2. kolu, bilo je to u Gospinom polju, 'tukli' su se u petom setu tko će uzet na kraju dva, a kome će ostat samo jedan bod. Tu je Sinj bio uspješniji, sretniji, i to je taj bod viška koji ima danas više u odnosu na Dubrovnik.

Sinj je prvi s 23 boda iz 8 utakmica, a Dubrovnik drugi s 22 boda iz osam utakmica. Treća Makarska, koja ima 19 bodova, odigrala je utakmicu više od vodećeg dvojca, i uz to je protiv obje ekipe ostala praznih ruku. Prvo je Dubrovnik protiv Makarske uzeo sva tri boda, a potom i Sinj. Četvrti je Zadar II sa 14 bodova iz 8 utakmica. Upravo je njega dobio Dubrovnik u 10. kolu. Naravno, uvjerljivo. Ekipa trenerica Mirjane Vreće i Marine Radić za sat vremena je stigla do pobjede 25:11, 25:13 i 25:6!

Još je jedno kolo do kraja prvog dijela sezone. Dubrovnik je u njemu gost Nove Mokošice, koja je bila slobodna u 10. kolu, dok je Sinj gost Zadra II. Potom slijedi pauza. Drugi dio prvenstva počinje 2. veljače 2019. godine. Dubrovnik je tada slobodan, a Nova Mokošica dočekuje Sinj. Nakon toga 'tko živ, tko mrtav' – Sinj i Dubrovnik će 9. ili 10. veljače 2019. u Sinju između sebe odlučiti tko je broj jedan na prvo'be'ligaškom jugu.

Dubrovnik je pobjedu protiv Zadra II u posljednjem domaćem nastupu u 2018. godini izborio u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Anđela Turuk, Nikolina Tomašević, Mara Šilje, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Petra Putica, Katija Vuličević, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ana Matuško.
18. travanj 2024 05:10