Sport Ostalo

PRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA, 9. KOLO: SQUARE - SPLIT (19 SATI)

SPLIT U GOSPINOM POLJU Učenik kontra učitelja, Square tricom želi do trećeg mjesta!

PRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA, 9. KOLO: SQUARE - SPLIT (19 SATI)
Tri poraza u nizu, te činjenica da još nisu odigrali utakmicu 9. kola, i ode Square s diobe prvog na sedmo mjesto. Prvi korak povratka prema gore, i to do pozicije broj tri donosi trica protiv Splita. Posljednja utakmica 9. kola igra se u Gospinom polju s početkom u 19 sati. Prvenstvo Balkana u karateu je razlog zbog čega se kolo nije otvorilo ogledom u dubrovačkoj sportskoj dvorani u petak navečer, već se zatvara četiri dana poslije.

Novo vrijeme Apfel, s kojim je Square dijelio uoči 6. kola i ogleda u Makarskoj prvo mjesto s po četiri pobjede i jednim remijem, osvojilo je u zadnja četiri kola devet bodova (tri pobjede, prvo je dobio Squarea, potom Jesenje i sad Alumnus, te poraz u Vrgorcu), te branitelj naslova gleda s vrha s 22 boda. Vrgorac je drugi s 18 bodova, i tu će ostati. Square napada večeras treću Crnicu, koja ima 16 bodova, te ako dobije Splita evo i njega na učinku od 16 bodova, a izgurat će šibenski sastav s trećeg mjesta jer ima bolju pogodak razliku. Trenutno su ispred dubrovačkih 'crveno plavih' još Uspinjača Gimka, Futsal Dinamo i AFC Universitas, koji imaju po 15 bodova.

Naravno, to je plan Squarea za večerašnji ogled, ali ima i Split svoju računicu, a ona glasi: sva tri boda u Gospinom polju za skok s desetog na osmo mjesto. Split nije dobro počeo sezonu. Mijenjao je trenera. Alen Delpont je bivši, a sad na njegovom mjestu na klupi sjedi Marinko Mavrović, bivši trener Sqarea, jedan od dvojice pomoćnika u reprezentaciji Mata Stankovića. U svom debiju, prošlo kolo, Mavrović je odveo Split do 3:1 pobjede kod kuće protiv Osijek Kelmea, kojeg vodi drugi Stankovićev pomoćnik u reprezentaciji – Marin Smoje.

Večeras iskusni Mavrović protiv sebe ima najmlađeg prvoligaškog trenera Antuna Bačića. Mavrović je bio trener Bačiću u Squareu, a baš ga je on predložio poslije za trenera mlađih uzrasta Squarea. Mavrović je Gospino polje napustio pred sam kraj sezone 2016./17., koju je priveo kraju Mato Cvjetković. Nakon završetka te sezone Bačić je s klupe mlađih uzrasta preselio na klupu prve momčadi. Ovo mu je druga sezona na klupi Squarea.

Ogled Squarea i Splita, najtrofejnijeg hrvatskog kluba, počinje ovog ponedjeljka u Gospinom polju u 19 sati. 
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Manifestacija za ljubitelje zrakoplovstva

Manifestacija za ljubitelje zrakoplovstva
Završila je i četvrta zrakoplovna manifestacija "AERONAUT 4" u sklopu kojeg su se održale razne aktivnosti za sv...
Manifestacija za ljubitelje zrakoplovstva

Sutra bez vode dio Ulice Iva Vojnovića

Sutra bez vode dio Ulice Iva Vojnovića
"Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 26. ožujka bez vode će biti stanovnici u Ulici Iva Vojnovića (od Janjinske u...
Sutra bez vode dio Ulice Iva Vojnovića