StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

PRVA 'B' HL - JUG Carević: Izgubili smo uvjerljivo, ali sam zadovoljan!

2. prosinca 2018. - 23:53
Odbojkašice Nove Mokošice nisu uspjele iznenaditi Zadar II u Zadru. Poražene su u 9. kolu od četvrtoplasirane ekipe južne skupine Prve 'B' hrvatske lige s 3:0 (25:18, 25:15, 25:7), te su i dalje pretposljednje, s jednom pobjedom i tri osvojena boda.

- Igrali smo u sastavu: Andrea Radić, Lara Lučić Raguž, Petra Balija, Barbara Kozić, Nikoleta Karlić, Ana Delevski, Manuela Karač, Ivana Bupić, Ivana Maslać, Lamija Tumbić, Dorotea Kozić i Lucijana Milojević. Unatoč uvjerljivom porazu zadovoljan sam izašao iz zadarske dvorane, a razlog tome jest prvo činjenica da su ove cure, koje su bile u Zadru, dale sve od sebe. Naime, nedostajalo nam je čak deset igračica, ali su ih hrabro zamijenile Lamija Tumbić, koja je rođena 2005. godine, te Ivana Bupić, Iva Maslać i Manuela Karač, koje su rođene 2006. godine, te je i to još jedan razlog zbog čega sam zadovoljan unatoč porazu - istaknuo je Tonći Carević, trener Nove Mokošice.

U 10. kolu, 8. ili 9. prosinca, Nova Mokošica je slobodna, a Dubrovnik, koji je u 9. kolu pobijedio Solin u gostima s 3:0, dočekuje Zadar II.

Sinj vodi s 20 bodova (svih sedam pobjeda), Dubrovnik je drugi s 19 bodova (šest pobjeda i jedan poraz), Makarska je s utakmicom više treća sa 16 bodova, Zadar II četvrti sa 14 bodova... Nova Mokošica je pretposljednja sa 3 boda (pobjeda i sedam poraza), a Solin posljednji bez boda.
19. travanj 2024 10:02