StoryEditorOCM
OstaloPRVA 'B' HRVATSKA LIGA JUG ODBOJKAŠICA

PRVA POBJEDA ZA BIJEG SA ZAČELJA Šica, Šica, Mo-ko-šica!

Piše PSD.
25. studenog 2018. - 21:19
Uspjele su odbojkašice Nove Mokošice. Nisu više bez boda, nisu više bez pobjede, i nisu više zadnje. U derbiju začelja dobile su u svojoj dvorani Solin. Nakon 71 minute igre bilo je čistih 3:0. Nije bilo lako, ali je ispalo slatko. Velika bitka se vodila za svaki set. U prva dva Solin je osvojio po 20 poena. Nova Mokošica je već tada, kad je povela s 2:0 u setovima, imala osiguran prvi bod u novoj sezoni, a kad je dobila i treći set, i to s 25:23, uzela je sva tri boda.

Prvu prvo'be'ligašku pobjedu, i to nakon šest poraza i osvojenog samo jednog seta, Nova Mokošica je pod vodstvom trenera Tonćija Carevića izborila u sastavu: Andrea Radić, Lara Lučić Raguž, Rebecca Popović, Vedrana Bender, Petra Balija, Nikoleta Karlić, Ana Delevski, Paula Gvozdenica, Danijela Soko, Luciana Milojević, Barbara Kozić i Mara Vuić.

Dubrovnik, koji je u 8. kolu bio slobodan, i dalje je drugi. Ima 16 bodova iz šest utakmica. Odigrao je utakmicu manje od vodećeg Sinja, koji ima 20 bodova. Makarska je treća sa 14 bodova. I ona je odigrala utakmicu više od ekipe trenerice Mirjane Vreće i Marine Radić, dok je četvrti Zadar II s 11 bodova (4 pobjede i 2 poraza). Nova Mokošica je sad deveta s 3 boda iz sedam utakmica. Mjesto iznad su Brda sa 6 bodova, također iz sedam utakmica, dok je sad posljednji bez boda Solin, koji je odigrao šest utakmica i svih šest izgubio.

U 9. kolu, 1. ili 2. prosinca, Dubrovnik je gost Solina, a Nova Mokošica će u Zadru igrati protiv Zadra II.

T.V.
18. travanj 2024 09:17