Sport Ostalo

HEP HRVATSKA SUPER LIGA STOLNOTENISAČA

UVJERLJIVA POBJEDA 'Pituri' dobili svaku partiju, a Vodovod Osijek svaki treći set u partiji!

HEP HRVATSKA SUPER LIGA STOLNOTENISAČA
Vodovod Osijek nije loša momčad, naprotiv, ali opet je Libertas Marinkolor stigao do pobjede 4:0. U 7. kolu HEP Hrvatske Super lige, ogledu odigranom u 'B' dvorani Gospina polja, gosti iz Osijeka su dobro oznojili domaćina, međutim, sve sa čime se mogu pohvaliti jest po jedan osvojen set u svakoj partiji, i to, zanimljivo, u svakoj partiji su bili bolji u trećem setu.

Susret su otvorili Tomislav Japec i Dragan Knežević. Japec je dobio prva dva seta s 11:6 i 11:8. Knežević je u trećem bio bolji s 12:10, a u četvrtom Japec je uspješniji s 11:8, te je Libertas Marinkolor poveo s 1:0. Potom je Neven Juzbašić poveo 2:0 u setovima protiv Vjekoslava Zovka (11:7 i 11:4). U trećem Zovko se vratio nakon 2:7, te dobio set s 13:11. U četvrtom opet bolji Juzbašić (11:5). Nakon toga su igrali Miho Simović i Mario Banek. Simović je dobio prvi set s 12:10, a drugi s 11:6. Banek je s 12:10 izborio četvrti set u kojem je s 11:6 bio bolji Simović, koji je ostao nakon toga i dalje za stolom. Pridružio mu se Japec. Ostao je i Banek, koji je par igrao s Zovkom. Simović i Japec su bili odlični u prva dva seta (11:3 i 11:6). Treći set je otišao na stranu Vodovod Osijeka (11:9), ali četvrti opet za domaće, koji su tako ostvarili još jednu uvjerljivu pobjedu.

Libertas Marinkolor je drugi na tablici sa šest pobjeda i samo jednim porazom, i to onim u Varaždinu od StaRR-a, branitelja naslova i lidera prvenstva, jedinog sastava sa svim pobjedama. U 8. kolu, 2. prosinca, 'Pituri' su gosti Dugog Sela.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće

TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće
Stari je običaj slavljenja Božića uz jaslice koje je prvi napravio sveti Franjo Asiški za Božić 1223. u Grecciu ...
TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće