Sport Ostalo

HEP HRVATSKA SUPER LIGA STOLNOTENISAČA

UVJERLJIVA POBJEDA 'Pituri' dobili svaku partiju, a Vodovod Osijek svaki treći set u partiji!

HEP HRVATSKA SUPER LIGA STOLNOTENISAČA
Vodovod Osijek nije loša momčad, naprotiv, ali opet je Libertas Marinkolor stigao do pobjede 4:0. U 7. kolu HEP Hrvatske Super lige, ogledu odigranom u 'B' dvorani Gospina polja, gosti iz Osijeka su dobro oznojili domaćina, međutim, sve sa čime se mogu pohvaliti jest po jedan osvojen set u svakoj partiji, i to, zanimljivo, u svakoj partiji su bili bolji u trećem setu.

Susret su otvorili Tomislav Japec i Dragan Knežević. Japec je dobio prva dva seta s 11:6 i 11:8. Knežević je u trećem bio bolji s 12:10, a u četvrtom Japec je uspješniji s 11:8, te je Libertas Marinkolor poveo s 1:0. Potom je Neven Juzbašić poveo 2:0 u setovima protiv Vjekoslava Zovka (11:7 i 11:4). U trećem Zovko se vratio nakon 2:7, te dobio set s 13:11. U četvrtom opet bolji Juzbašić (11:5). Nakon toga su igrali Miho Simović i Mario Banek. Simović je dobio prvi set s 12:10, a drugi s 11:6. Banek je s 12:10 izborio četvrti set u kojem je s 11:6 bio bolji Simović, koji je ostao nakon toga i dalje za stolom. Pridružio mu se Japec. Ostao je i Banek, koji je par igrao s Zovkom. Simović i Japec su bili odlični u prva dva seta (11:3 i 11:6). Treći set je otišao na stranu Vodovod Osijeka (11:9), ali četvrti opet za domaće, koji su tako ostvarili još jednu uvjerljivu pobjedu.

Libertas Marinkolor je drugi na tablici sa šest pobjeda i samo jednim porazom, i to onim u Varaždinu od StaRR-a, branitelja naslova i lidera prvenstva, jedinog sastava sa svim pobjedama. U 8. kolu, 2. prosinca, 'Pituri' su gosti Dugog Sela.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku

Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku
Danas je u OŠ Ivana Gundulića obilježen Dan škole, a središnji događaj bila je svečana priredba kojoj su uz učen...
Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku

Obrade inkunabula i starih knjiga

Obrade inkunabula i starih knjiga
U Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik odvijala se četverodnevna radionica kataložnog opisa inkunabula za djelatnike ...
Obrade inkunabula i starih knjiga