StoryEditorOCM
OstaloPRVA 'B' HRVATSKA LIGA - JUG ODBOJKAŠICA

PETA ZA PET Dubrovnik novu tricu izborio za 58 minuta

17. studenog 2018. - 20:05
Odbojkašice Dubrovnika su nakon osvojenog samo jednog od moguća tri boda kod kuće protiv Sinja, nanizale pet pobjeda, te uzele svih 15 bodova. Koliko su bile bolje od suparnica potvrđuje nova pobjeda ostvarena za manje od sat vremena. Protiv Split Volley Teama u Splitu, četvrtoplasirane ekipe, trebalo im je samo 56 minuta. Niti jednom domaćin u utakmici 7. kola Prve 'B' hrvatske lige - jug nije stigao blizu. U prvom setu ga je ekipa trenerice Mirjane Vreće zaustavila na 14 poena, u drugom na 18, a u trećem na 11. 

Pobjedu u Splitu Dubrrovnik je izborio igrajući u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Anđela Turuk, Nikolina Tomašević, Mara Šilje, Sanja Curić, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Petra Putica, Martina Vreća, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ana Matuško. 

Na vrhu tablice je Sinj sa 17 bodova iz 6 utakmica, Dubrovnik je drugi s bodom manje (također šest utakmica), Makarska je iz šest utakmica osvojila 11 bodova i zauzima treće mjesto, isti učinak ima i Zadar II. Split Volley Team je sad peti s 9 bodova iz pet utakmica...

U 7. kolu Nova Mokošica, koja je bez boda, bila je slobodna. U 8. kolu Dubrovnik je slobodan, a Nova Mokošica dočekuje Solin (nedjelja, 25. studenog u 16 sati). Solin je domaćin Dubrovniku u 9. kolu kad je Nova Mokošica gost Zadra II.
20. travanj 2024 11:55