StoryEditorOCM
OstaloPRVA 'B' HRVATSKA LIGA - JUG ODBOJKAŠICA

NA VRH BRDA STIGLE ZA SAMO 48 MINUTA Nova trica Dubrovnika

10. studenog 2018. - 23:08
Ne posustaje Dubrovnik. Ruši konkurenciju. Drži korak za Sinjom, koji mu je zagorčao početak sezone. Nakon osvojenog samo jednog od moguća tri boda kod kuće nanizao je četiri pobjede. Sve su bile uvjerljive, svaka je vrijedna maksimalna tri boda, ali ova posljednja je bila najuvjerljivija. Brda II nisu imala odgovor na igru domaće ekipe, bez obzira tko je u tom trenutku od Dubrovnika bio u igri. U prvom setu Dubrovnik je ispustio samo 5 poena, u drugom 15, a u trećem sitno - samo 2. Od prvog do zadnjeg poena prošlo je samo 48 minuta.  

Pod vodstvom trenerica Mirjane Vreće i Marine Radić Dubrovnik je Brda II nadigrao u Gospinom polju igrajući u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Anđela Turuk, Nikolina Tomašević, Mara Šilje, Sanja Curić, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Petra Putica, Katija Vuličević, Martina Vreća, Hana Dilberović, Ana MatuškoGabriela Stipanović.

Sinj ima 14 bodova, Dubrovnik je drugi s 13 bodova. Treća je s 11 bodova Makarska, koje je odigrala utakmicu više od vodećeg dvojca. Na začelju  je Nova Mokošica, koje je u 6. kolu upisala šesti poraz. I dalje je bez boda. Kod kuće je sad izgubila od Split Volley Teama s 3:0 (25:21, 25:11, 25:12). Pod vodstvom Tonćija Carevića Nova Mokošica je u 6. kolu igrala u sastavu: Rebeka Lilić, Andrea Radić, Lara Lučić Raguž, Rebecca Popović, Vedrana Bender, Petra Balija, Darija Vukas, Nikoleta Karlić, Ana Delevski, Paula Gvozdenica, Danijela Soko, Antonia Carević, Luciana Milojević i Dorotea Kozić

U 7. kolu Dubrovnik je gost Split Volley Teama u subotu, 17. studenog, a Nova Mokošica je slobodna.
20. travanj 2024 18:22