StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

PRVA 'B' HL - JUG (Ž) Projurio Dubrovnik kroz Split!

4. studenog 2018. - 18:28
Odbojkašice Dubrovnika su ostvarile treću pobjedu u nizu nakon što su u prvoj utakmici protiv Sinja kod kuće osvojile samo bod od moguća tri, a svaka pobjeda nakon toga bila je vrijedna maksimalna tri boda te je dubrovačka ekipa nakon 3:0 ove nedjelje usred Splita protiv Splita II skočila na vrh južne skupine Prve 'B' hrvatske lige. Ima 10 bodova. Istina, još nije zaključeno 5. kolo, a zaključit će ga derbi između Makarske i Sinja. Makaranke u ovom trenutku imaju bod manje od Dubrovnika i odigrale su utakmicu više od Dubrovnika, koji je bio slobodan u 1. kolu, te Sinja, koji je bio slobodan 3. kolo.

Split II je uspio samo u prvom setu parirati Dubrovniku, ali ne i u nastavku utakmice. U prvom setu domaće su uspjele osvojiti 19 poena, a toliko su izborile ukupno u preostala dva. Dubrovnik je do pobjede stigao nakon 54 minute igre. Split II je ostao na 7 bodova i dvije pobjede. Ovo mu je drugi poraz,a prvi u kojem nije osvojio ni boda, a ni seta.

Pod vodstvom trenerica Mirjane Vreće i Marine Radić Dubrovnik je dobio s 3:0 (25:19, 25:9, 25:10) Split II u Splitu igrajući u sastavu: Anđela Čuljak, Đive Turajlić, Anđela Turuk, Nikolina Tomašević, Mara Šilje, Sanja Curić, Ivana Ivaniš, Lea Burić, Petra Putica, Katija Vuličević, Martina Vreća, Hana Dilberović, Petra Ramić i Gabriela Stipanović.

U 6. kolu Dubrovnik u subotu, 10. studenog, igra u Gospinom polju protiv Brda II (16 sati).
 
20. travanj 2024 13:19