StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

HEP HRVATSKA SUPER LIGA 'Pituri' nakon tri sata položili ispit u Obrtničkoj školi!

3. studenog 2018. - 22:15
Derbi 5. kola HEP Hrvatske Super lige trajao je maksimalnih sedam partija i puna tri sata igre. Na kraju, u toj sedmoj partiji: Miho Simović ili Alen Jalžabetić, tj. Libertas Marinkolor ili Obrtnička škola Brod. Prvi set 12:10 za 'Pitura', koji je drugi dobio s 11:9, a treći s 11:8, te su bodovi ostali u Gospinom polju. Četvrta pobjeda Libertas Marinolora, a drugi poraz Obrtničke škole Brod. 

Tomislav Japec je dobio Dominika Zeljka, ali nakon toga preokret. Vodstvo 2:1 Obrtničkoj školi Brod donijeli su Damir Bogdanović i Alen Jalžabetić. Bogdanović je dobio Marka Veniera, kojem je ovo bio debi za prvu momčad u HEP Hrvatskoj Super ligi, a Jalžabetić je iznenadio Nevena Juzbašića

Potom par: Tomislav Japec i Miho Simović su igrali protiv Dominika Zeljka i Alena Jalžabetića te dobili s 3:1. Nakon toga je Japec dobio Bogdanovića, ali i Zeljko Juzbašića, te su odlučivali Simović i Jalžabetić. 

Libertas Marinkolor je u 6. kolu gost Donata u Zadru (10. studenog), a idući gost Gospina polja je Vodovod Osijek (17. studenog).
20. travanj 2024 03:32