StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

PLUS 4 I 24 SATA POSLIJE Hrvatska opet bolja u Beer Sheviju, Marinović opet strijelac!

30. listopada 2018. - 23:33
Dvije utakmice u gostima kod Izraela, u obje bolja hrvatska malonogometna reprezentacija. Nakon 4:0 slavlja u prvoj utakmici u ponedjeljak, 29. listopada, 24 sata poslije, na istom mjestu, u Beer Sheviju, opet plus četiri za naše. Izraelci su jedini pogodak postigli u pretposljednjoj minuti. Hrvatska je već u 4. minuti vodila s 3:0, u 26. minuti povela s 5:0. Franco Jelovčić je postigao prvi i treći pogodak, Dario Marinović je pogodio za 2:0, Antonio Sekulić za 4:0, a Kristian Čekol za 5:0. Marinović, hrvatski reprezentativac iz Mokošice, ponikao u Squarea, a danas član španjolske ElPozo Murcie, u prvom ogledu postigao je dva pogotka (Matej Horvat i Antonio Sekulić po jedan). 

Pod vodstvom izbornika Mata Stankovića, kojem su ovo bile prve utakmice u novom mandatu, Konavljaninn je izbornik od 2010. godine, još su igrali Filip Bašković, Luka Perić, David Mataja, Vedran Kazazić, Vedran Matošević, Josip Suton, Marko Gašpar, Matej Horvat, Žarko Luketin i Blago Gašpar, 21-godišnji Splićanin, član Squarea, kojem je Izrael bio prva akcija u dresu 'A' reprezentacije.

U vodstvu hrvatske reprezentacije u Beer Sheviju bio je i Dubrovčanin Siniša Bačić, dugogodišnji tehniko reprezentacije, inače tajnik Squarea.
25. travanj 2024 00:09