Sport Ostalo

MALI NOGOMET

HRVATSKA UVJERLJIVA U IZRAELU Marinović dva od četiri

MALI NOGOMET
Hrvatska malonogometna reprezentacija dobila je sa 4:0 prvi od dva prijateljska ogleda protiv Izraela u Beer Sheviju. Dva pogotka za momčad izbornika, Konavljanina Mata Stankovića, postigao je Dario Marinović. Igrač iz Mokošice, koji je ponikao u Squareu, a koji je sad član španjolske ElPozo Murcie, još proše godine je postao najbolji strijelac u povijesti hrvatske malonogometne reprezentacije. 

Osim Marinovića po jednom su mrežu Izraela zatresli Matej Horvat i Antonio Sekulić. Horvat sad igra za talijanski Civitella Colormax, a Sekulić je član Splita. Debi za seniorsku reprezentaciju Hrvatske imao je 21-godišnji Splićanin Blago Gašpar, igrač Squarea. Gašpar je u redove dubrovačkih 'crveno plavih' stigao početkom 2018. godine iz Zrinjskog iz Mostara. U karijeri je prije toga igrao za splitski Ustanik

U vodstvu reprezentacije u Izraelu je i Dubrovčanin Siniša Bačić, tajnik Squarea, koji je dugogodišnji tehniko hrvatske malonogometne reprezentacije. Druga utakmica igra se u Beer Sheviju u utorak, 30. listopada.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku

Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku
Danas je u OŠ Ivana Gundulića obilježen Dan škole, a središnji događaj bila je svečana priredba kojoj su uz učen...
Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku

Obrade inkunabula i starih knjiga

Obrade inkunabula i starih knjiga
U Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik odvijala se četverodnevna radionica kataložnog opisa inkunabula za djelatnike ...
Obrade inkunabula i starih knjiga