Sport Ostalo

MALI NOGOMET

HRVATSKA UVJERLJIVA U IZRAELU Marinović dva od četiri

MALI NOGOMET
Hrvatska malonogometna reprezentacija dobila je sa 4:0 prvi od dva prijateljska ogleda protiv Izraela u Beer Sheviju. Dva pogotka za momčad izbornika, Konavljanina Mata Stankovića, postigao je Dario Marinović. Igrač iz Mokošice, koji je ponikao u Squareu, a koji je sad član španjolske ElPozo Murcie, još proše godine je postao najbolji strijelac u povijesti hrvatske malonogometne reprezentacije. 

Osim Marinovića po jednom su mrežu Izraela zatresli Matej Horvat i Antonio Sekulić. Horvat sad igra za talijanski Civitella Colormax, a Sekulić je član Splita. Debi za seniorsku reprezentaciju Hrvatske imao je 21-godišnji Splićanin Blago Gašpar, igrač Squarea. Gašpar je u redove dubrovačkih 'crveno plavih' stigao početkom 2018. godine iz Zrinjskog iz Mostara. U karijeri je prije toga igrao za splitski Ustanik

U vodstvu reprezentacije u Izraelu je i Dubrovčanin Siniša Bačić, tajnik Squarea, koji je dugogodišnji tehniko hrvatske malonogometne reprezentacije. Druga utakmica igra se u Beer Sheviju u utorak, 30. listopada.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće

TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće
Stari je običaj slavljenja Božića uz jaslice koje je prvi napravio sveti Franjo Asiški za Božić 1223. u Grecciu ...
TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće