StoryEditorOCM
OstaloPRVENSTVO HRVATSKE U BOĆANJU

DISCIPLINA PAR Srećko Bajo i Andro Miljević zaustavljeni u četvrtfinalu

27. listopada 2018. - 21:50
Srečko Bajo i Andro Miljević, par Komolca, prvaci Dubrovačko-neretvanske županije, zaustavljeni su u četvrtfinalu završnice prvenstva Hrvatske u disciplini parovi, kojoj su domaćini Boćarski klub Župa dubrovačka i Boćarski savez Dubrovačko neretvanske županije u dvorani u Srebrenom. Baja i Miljevića, koji su kroz skupini izborili mjesto među osam najboljih, u četvrtfinalu su dobili proslavljeni hrvatski reprezentativci, Pero Čubela i Tomislav Kolobarić, članovi zagrebačkog Zrinjevca. Osvajači brojnih medalja na svjetskim i europskim prvenstvima bili su uvjerljivi protiv para Komolca.

Par Boćarskog kluba Ploče, koji je bio drugi na prvenstvu najjužnije hrvatske županije te također izborio plasman na završnicu državnog prvenstva, poražen je u prva dva nastupa ove subote u Srebrenom te je već u skupini izgubio sve izglede za dobar plasman. Za Ploče su nastupili Nebojša Marinović i Mladen Kežić. Potonji je zamijenio Luku Gašpara budući je mladi Pločanin, koji je s Marinovićem izboro drugo mjesto na županijskom, sudionik Svjetskog juniorskog prvenstva u Kini.

Prvenstvo, koje je okupilo 16 najboljih parova Hrvatske, uz nazočnost čelnika Općine Župa dubrovačka otvorio je Niko Pavlović, predsjednik Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije.

Dan nakon što se u Dvorani u Srebrenom podijele medalje za najbolje parove državnog prvenstva, u nedjelju, 28. listopada, na istom mjestu će se odlučivati o osvajačima medalja u disciplini precizno izbijanje. Boje Boćarskog saveza Duubrovačko-neretvanske županije branit će Nedjeljko Stipeljković, član Boćarskog kluba Faraon iz Trpnja, prvak naše županije, te Mile Boras, član Pruda, koji je bio drugi na županijskom prvenstvu.
25. travanj 2024 07:20