StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO Komolac ima najbolji par, Stipeljković izbio konkurenciju

23. listopada 2018. - 10:08
Andro Miljević i Srećko Bajo, boćari Komolca, prvaci su Dubrovačko-neretvanske županije u parovima. U finalu su bili bolji od Luke Gašpara i Nebojše Marinović iz Boćarskog kluba Ploče. Treće mjesto pripalo je Mateu Haićmanu i Nikoli Sambrailu iz Boćarskog kluba Postranje, dok su četvrti bili Jure Krstičević i Bruno Jurica članovi Metkovića. Finalisti su se plasirali na završnicu prvenstva Hrvatske, koja će se održati u boćarskoj dvorani Srebreno 27. listopada. Organizacija ovogodišnjeg državnog prvenstva u parovima, te u preciznom izbijanju, povjerena je Boćarskom savezu Dubrovačko-neretvanske županije, točnije, Boćarskom klubu Župa dubrovačka.

U preciznom izbijanju iznenađujuće, ali zasluženo prvak Županije za 2018. godinu postao je Nedjeljko Stipeljković član Boćarskog kluba Faraon iz Trpnja. Drugo mjesto pripalo je Mili Boras (Prud), treći je Mladen Kežić (Ploče), a četvrti Đorđe Grbić (Umčani). Prvak Stipeljković izborio je plasman na završnicu prvenstva Hrvatske koja će se odigrati 28. listopada u Srebrenom.

Inače, u Srebrenom je odigrana završnica županijskog prvenstva u parovima, a u boćarskoj dvorani u Metkoviću završnica županijskog prvenstva u disciplini precizno izbijanje.
 
20. travanj 2024 13:51