Sport Ostalo

BOĆANJE

DRŽAVNO PRVENSTVO Ivo Butrica pogodio broncu!

BOĆANJE
Novi uspjeh boćara Dubrovačko-neretvanske županije potpisao je Ivo Butrica osvojivši broncu na prvenstvu Hrvatske u disciplini pojedinac klasično, koje se održalo u Šibeniku. Član Boćarskog kluba Rijeka bio je najbolji u skupini, zatim uspješan u četvrtfinalu pobijedivši Stevana Benolića iz Boćarskog kluba Istra Poreč s 13:5. U polufinalu je istim rezultatom poražen od Tea Kuljiša, boćara zagrebačkog Zrinjevca, dok je, opet s rezultatom 13:5, Butrica slavio u susretu za treće mjesto protiv Joška Buterina iz Boćarskog kluba Vargon Rijeka.

Drugi predstavnik Dubrovačko neretvanske županije na završnici državnog prvenstva u disciplini pojedinac klasično – Damir Ilić, boćar Župe dubrovačke – zauzeo je sedmo mjesto. Nakon što je prošao skupinu, plasirao se među osam najboljih, poražen je u četvrtfinalu s 13:5 od Ivana Milohanića, člana Boćarskog kluba Veleniki, kasnijeg pobjednika. Na prvenstvu je nastupio i Pelješčanin Anonio Prlaguzić, član riječkog Vargona, koji je zauzeo šesto mjesto. Prlaguzića je u četvrtfinalu savladao Buterin s 10:5.

Na prvenstvu u Šibeniku nastupilo je 16 najboljih sa županijskih natjecanja, Podsjetnik, Burica je bio prvak, a Ilić doprvak s prvenstva Dubrovačko-neretvanske županije.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Manifestacija za ljubitelje zrakoplovstva

Manifestacija za ljubitelje zrakoplovstva
Završila je i četvrta zrakoplovna manifestacija "AERONAUT 4" u sklopu kojeg su se održale razne aktivnosti za sv...
Manifestacija za ljubitelje zrakoplovstva

Sutra bez vode dio Ulice Iva Vojnovića

Sutra bez vode dio Ulice Iva Vojnovića
"Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 26. ožujka bez vode će biti stanovnici u Ulici Iva Vojnovića (od Janjinske u...
Sutra bez vode dio Ulice Iva Vojnovića