StoryEditorOCM
OstaloBRIDGE KLUB DUBROVNIK

TIMSKO PRVENSTVO JADRANA Najbolji je tim Celtic bar Belfast

Piše PSD.
9. listopada 2018. - 13:33
Celtic bar Belfast, tim Bridge kluba Dubrovnik, osvojio je Timsko prvenstvo Jadrana. To je druga godina zaredom da tim iz dubrovačkog kluba osvaja natjecanje.

Nakon kvalifikacijskog dijela najbolju poziciju je imao tim Tečajac, također iz kluba Dubrovnik. U polufinalnim mečevima Imotski 1 je pobijedio Tečajca sa 41:35, Celtic bar Belfast je u vrlo neizvjesnom meču pobijedio Split sa 28:25.5. U finalu je Celtic bar Belfast bio vrlo uvjerljiv i dobio je Imotski 1 s rezultatom: 68:27 Split je bio bolji od Tečajca u meču za treće mjesto. Tim Celtic bar Belfast nastupio je u sastavu: Joško Đilović, Ante Mijić, Ivica Obad i Đivo Tikvica.

Natjecanje je održano u Imotskome. Nastupilo je devet timova a među njima i pet timova iz Dubrovnika i Mlina. Od ostalih domaćin Imotski je nastupio sa dva tima te Rijeka i Split sa po jednim timom.
 
Na parskom turniru Modro jezero po Butler obračunu, koje je okupilo 18 parova, a na kojem je pobijedio par Bridž kluba Rijeka, Denis Putić i Anes Pozderac, zapažen rezultat ostvarili su i članovi dubrovačkog kluba: Iva Strnad i Frano Mozara na trećem mjestu te Ana Čeović i Zdenko Stanković koji su osvojili četvrto mjesto.
 
Na parskom turniru Crveno jezero po Matchpoints obračunu nastupila su 22 para, a par Miho Jančić i Toni Radić je treću godinu zaredom ponio naslov najboljeg, a četvrti put slavio u zadnjih pet godina. Dubravka Zvrko i Mario Majstorović su bili treći, a četvrti Iva Strnad i Frano Mozara.
16. travanj 2024 14:49