StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

HEP HRVATSKA SUPER LIGA Ni GSTK Zagreb nije imao rješenje za 'Piture'

6. listopada 2018. - 16:30
Neki vide Pulu i GSTK Zagreb u doigravanju za prvaka, možda na kraju i bude tako, ali ni jedni, a ni drugi, na početku nove sezone u HEP Hrvatskoj Super ligi nisu uspjeli doprvaku, Libertas Marinkoloru, napraviti baš nikakvu štetu. Ne pobijediti, već dobiti unutar meča barem jednu partiju. Da, ni to se nije dogodilo. Prije desetak dana u 1. kolu, u Gospinom polju: Libertas Marinkolor - Pula 4:0, a sad u 2. kolu, u Zagrebu: GSTK Zagreb - Libertas Marinkolor 0:4. 'Pituri' su protiv Pule izgubili samo dva seta, baš kao i protiv GSTK Zagreb.

Miho Simović je ogled protiv GSTK Zagreb otvorio uspjehom protiv Luke Fučeca (3:1), te donio 1:0 vodstvo Libertas Marinkoloru. Zatim je Tomislav Japec bio uvjerljiv, 3:0, protiv Filipa Borovnjaka, a Neven Juzbašić s 3:1 savladao Domagoja Maglića. Par 'Pitura' je, kao i protiv Pule, zaključio priču: Fučec i Maglić su pokušali, ali nisu uspjeli uzeti ni jedan set Simoviću i Japecu (na slici).

Libertas Marinkolor u 3. kolu dočekuje Mladost iz Petrinje. Utakmica će se igrati u Gospinom polju, u subotu, 20. listopada, s početkom u 17 sati. 
24. travanj 2024 23:05