StoryEditorOCM
OstaloDUBROVAČKI KLUB AMERIČKOG NOGOMETA VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA

ISKUSNI TALIJAN NOVI TRENER Budite i Vi članovi Dubrovnik Sharksa!

Piše PSD.
2. listopada 2018. - 03:07
Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks dobio je 1. listopada novog glavnog trenera. To je Talijan Corrado di Martino -  objavio je dubrovački klub.

U priopćenju madijima Dubrovnik Sharksa stoji kao je riječ o iskusnom 
talijanskom treneru, koji je dva puta bio prvak ruske lige kao obrambeni koordinator, te prvak talijanske lige, i to s više klubova. Dolazak novog trenera poklapa se s upisom novih članova. Klub u svom pozivu ističe: Dođite kako bi zajedno, pod vodstvom iskusnog trenera Di Martina, išli u nove pobjede!
 

Sharksi svoje treninge održavaju u Gospinom polju u terminima koji je prilagođen školi, fakultetu i poslu. Tako se treninzi preko tjedna odvijaju u večernjim, a vikendom u poslijepodnevnim satima.

- Ukoliko se priključite, čeka Vas članstvo u klupskoj teretani u hotelu Dubrovačkim vrtovima sunca. Za učenike ili studente, do teretane možete doći s pokazom gradskog prijevoza Libertas za 80 kuna, kao da živite u drugoj zoni, što je pogodnost isključivo za članove kluba! Sharksi osiguravaju i kondicijske trenere, svu potrebnu opremu za treniranje i igranje, što uključuje dresove, kacige i shoulder pad-ove, zapravo sve što trebate je samo dobra volja i par kopački - stoji u pozivu novim članovima u kojem se navodi kako je američki nogomet najbrže rastući sport u Europi i svijetu.

- Vrijeme je da se pridružiš ovoj priči, i možda, kao već dvoje igrača koji su počeli u Sharksima, zaigraš u SAD-u, Kanadi, ili bilo kojoj državi u kojoj je ovaj sport ijedan od popularnijih sportova. Football je brz, dinamičan i veoma zanimljiv timski sport, u kojem ćete brzo naučiti pravila i postati dio ekipe koja će vas pratiti cijeli život! - napisao je u priopćenju za medije Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks.

T.V.
Javite se!
Zainteresirani za treniranje i igranje američkog nogometa u Dubrovnik mogu se javiti na brojeve mobitela: 091/520-9786, te 099/222-3232. Javiti se na facebook i twitter: Dubrovnik Sharks, ili na instagram i snapchat: dubrovniksharks, kao i na mail: info@dubrovniksharks.hr

Kako sve izgleda možete vidjeti na facebooku (https://goo.gl/AQpwCj) ili na Youtube-u (https://goo.gl/RgX44b).  
 
 

25. travanj 2024 06:28