StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

U Mokošici najbolji Srećko Bajo i Damir Miloševića, dok su u Dubravici slavili Ivo Butrica, Nedjeljko Bogoje i Srećko Čupić

Piše Branko Kulidžan
19. rujna 2018. - 16:46
Posljednji ovogodišnji ljetni turniri u boćanju parova održani su u Mokošici i Dubravaci. U Mokošici turnir su odlično organizirali članovi BK Mokošica(Luko Prlenada, Ivo Jeljenić i Mislav Kristović) koji su ujedno i vodili cijeli turnir. Na turniru učestvovala su 32 para te nakon razigravanja u polufinale su ušla četiri najbolja, najpretnija i najsretnija para.
Rezultati polufinala:
Pavo Matković, Ivo Matković - Luko Kelez, Tonči Klaić(Nikša Kalinić) 7:5
Srećko Bajo, Damir Milošević - Dario Miljevi8ć, Josip Glavinić 13:3

Finale:
Srećko Bajo, Damir Milošević - Ivo Matković, Pavo Matković 9:7

Nakon finala vrijedni organizator je najbolje parove nagradio peharima, medaljama i novčanim nagradama, a druženje za sve prisutne nastavilo se domjenkom do kasno u noć.

Završio je boćarskli turnir i u Dubravki gdje su učestvovala 42 para, a turnir se igrao 20 dana. Turnir je organizirao Ivica Ban u svekoliku pomoć članova BK Sokol.Jedan od rijetko viđenih turnira koji su organizirani na visokom nivou sa zavidno velikim brojem posjetitelja koji su pozorno pratili svako valjanje i izbijanje.
Rezultati polufinala:
Stjepo Violić, Josip Glavinić(dario Miljević) - Ivo Butrica, Nedjeljko Bogoje 8:13
Srećko Bajo, Andro Miljević - Miho Trković, Paulino Hendić 13:1

Finale:
Ivo Butrica, Nedjeljko Bogoje(Srećko Čupić) - Srećko Bajo, Andro Miljević(Pero Nadramija) 5:4

Pobjednicima uručene su medalje, pehari i vrijedne novčane nagrade koje im je urručio Pavo Kralj predsjednik BK Sokol. Poslije proglašenja najboljih i dodjele priznanja uz prigodan domjenak nastavilo se druženje sa obećanjem dogodine još više parova i ugodnih trenutaka druženja.
25. travanj 2024 11:57