StoryEditorOCM
OstaloSTRELJAŠTVO

Pobjednici Branko Barbir i Prestige

Piše Pise: Branko Kulidžan
11. rujna 2018. - 19:37
Na streljani Dračevac u Stablini održan je 18. Tradicionalni turnir u streljaštvu povodom povijesne akcije "Zelena tabla-Mala Bara koju je uspješno organizirao SK Prestige iz Ploča. Na turniru je učestvovalo 14 ekipa te 42 pojedinca u gađanju samokresom i revolverom velikog kalibra.

Nakon cijelodnevnog natjecanja po prvi put su pobjednici ekipno Prestige(Branko Barbir, Damir Medak, Ivan Radaljac) i pojedinacno Branko Barbir domaci strjeličari.

POREDAK PRVA TRI MJESTA POJEDINAČNO:
1.Branko Barbir(SK Prestige)sa 181 bod
2.Josip Mišković(SK Centar 1 Split)sa 177 bodova
3.Damir Medak(SK Prestige)sa 176 bodova

POREDAK PRVA TRI MJESTA EKIPNO:
1.SK Prestige sa 525 krugova
2.SK Centar(Split) sa 516 krugova
3.SK Vodice(Vodice) sa 475 krugova

Najboljim ekipama i pojedincima vrijedne pehare i medalje uručio je Mišo Krstičević, gradonačelnik grada Ploča koji je ujedno iskoristio priliku da čestita domaćinu 40. godina entuzijazma, rada i postojanja. Inacč, klub je bio prije nekoliko godina pred gašenjem ali zahvaljujući Mladenu Rustanu, Branku Barbiru i Branku Glamuzini, zaljubljenicima u ovaj sport, opstali su, dobili prostor u sportskoj dvorani u kojoj sada imaju zračnu automatsku streljanu s pet pucaćih mjesta. Nakon natjecanja i podjele priznanja uslijedio je zajednički domjenak za sve sudionike natjecanja.
20. travanj 2024 02:51