StoryEditorOCM
OstaloSQUARE JE JEDAN OD GLAVNIH FAVORITA

Predstavljeni novi predsjednik kluba i dva velika pojačanja od kojih je jedno ime svjetske futsal klase

Piše Branko Kulidžan
7. rujna 2018. - 22:10
U Hotelu Libertas Rixos održala se konferencija za medije Malonogometnog kluba Square koji će ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi! Na press konferenciji predstavljen je Željko Raguž, novi predsjednik kluba koji je svojim dolaskom već uvelike pridonio jačanju imidža MNK Square koji će ove sezone zasigurno biti u vrhu hrvatskog futsala.

Osim njega predstavljena su i ovogodišnja pojačanja, u MNK Square vratio se Maro Đuraš, iz redova FC Split Tommy te Leonardo dos Santos - Pelé, 29-godišnji Brazilac koji je u redove dubrovačkog prvoligaša stigao iz Jimbee Cartagena FS - sudionika LNFS (1. Španjolske lige). Rođen je 21. prosinca 1988. godine, a u svojoj karijeri igrao je za niz brazilskih prvoligaških klubova (Petroplis, Ibirama, Botafogo, Joinville, Floripa, Joacaba, Marreco, Guarapava), a protekle sezone igrao je za Jimbee Cartagenu, člana LNFS (najjače svjetske futsal lige)!

Bez sumnje povratkom Mara Đuraša te dovođenjem Pelea u svoje redove Square će biti jedan od glavnih favorita za naslov prvaka u 1.HMNL.
20. travanj 2024 14:34