StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

KADETSKO PH Zadovoljstvo zbog bronce i četiri plasmana među osam!

Piše PSD.
9. srpnja 2018. - 13:34

Brončana medalja Stijepa Batinića, ukupno četiri plasmana među osam najboljih na kadetskom prvenstvu Hrvatske, koje je održano u Šibeniku, rezultati su koji nas čine zadovoljnima pogotovo kad se zna kako smo uoči samog odlaska na prvenstvo ostali bez glavnih aduta, Mata Šundrice iz Faraona iz Trpnja zbog ozljede, a zbog bolesti bez Vjeka Haićmana iz Župe dubrovačke – istaknuo je Luko Hendić, tajnik Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije.

Stijepo Batinić je broncu osvojio u disciplini bližanje i izbijanje u krug u kojoj Marko Batinić zauzeo deseto mjesto. U štafetnom izbijanju Stijepo i Marko Batinić su bili šesti, u parovima klasično Dominik i Stijepo Batinić bili su osmi, u preciznom izbijanju Stijepo Batinić je bio sedmi, u disciplini pojedinac klasično Marko Batinić je bio deveti, a Stijepo Batinić trinaesti, dok je u brzinskom izbijanju Marko Batinić bio jedanaesti. U svakoj disciplini na nastupilo je po 16 najboljih u državi, koji su nastup u Šibeniku izborili kroz županijska i regionalna prvenstva.

- Svaki plasman među osam najboljih u Šibeniku donio nam je mjesto više na državnom prvenstvu iduće godine, dakle, neće samo pobjednik županijskog prvenstva 2019. ići na državno, već i drugoplasirani - dodao je Hendić.  

Sva trojica predstavnika Dubrovačko-neretvanske županije na kadetskom prvenstvu Hrvatske u Šibeniku, koji su nastupili pod vodstvom Mata Batinića, članovi su Boćarskog kluba HVIDRA Gromača.

T.V.

25. travanj 2024 10:56