StoryEditorOCM
OstaloJUDO

EUROPSKI JUNIORSKI KUP Oberan poražena za broncu

3. lipnja 2018. - 20:19

Iva Oberan je zauzela peto mjesto u kategoriji do 57 kilograma na Europskom juniorskom kupu u austrijskom Leibnitzu. Judašica Župe dubrovačke je s tri pobjede stigla do polufinala u kojem je poražena od Francuzice Maryline Louis Sidey, a nakon toga u borbi za treće mjesto od još jedne francuske reprezentativke, Gaetane Deberdt. Oberan je do polufinala savladala Austrijanku Rosalie Woess, Mađaricu Andreu Karman i Nizozemku Pleuni Cornelisse.

Plasman u Leibnitzu ostvarila je i Petrunjela Pavić. Judašica Dubrovnika 1966. je zauzela sedmo mjesto u kategoriji do 78 kilograma. U kvalifikacijama je dobila Rumunjku Alexandru Mazilu, a izgubila od Lee Schmid iz Njemačke. Na startu repasaža pobijedila je Kazahstanku Nazerke Tileukhanovu, a potom poražena od Shelley Ludford iz Velike Britanije.

Ardian Sufaj je u kategoriji do 90 kilograma ostvario pobjedu i poraz. Judaš Dubrovnika 1966. dobio je prvo Markusa Seiferta iz Njemačke, a nakon toga izgubio od Denisa Turaca iz Slovačke. Priliku za popravni u repasažu nije dobio.

Još troje članova Dubrovnika 1966. nastupilo je u Austriji: Luka Violić, Bruna Bilić i Anđela Vioić poraženi su na startu.  

FOTO Iva Oberan na Europskom seniorskom kupu u Gospinom polju

18. travanj 2024 22:08