StoryEditorOCM
Ostalo17. OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

SLIKOVNICA ŽELJKA TUTNJEVIĆA IZ BLATA Trči, skači, bacaj, goooool!!!

Piše PSD.
31. svibnja 2018. - 09:53

Olimpijski festival dječjih vrtića manifestacija je njegovanja vrijednosti olimpizma kod najmlađih članova hrvatskoga društva. Učeći ih prijateljstvu, razumijevanju različitosti,  natjecanju u fair play ozračju, ovaj danas tradicionalni Festival olimpizma provodi se gotovo dvadeset godina i u suradnji sa sportskim zajednicama. 

Kao suorganizator, inicijator i osnivač Festivala, Hrvatski olimpijski odbor svakom djetetu dodjeljuje prigodne diplome, majicu i kapu s obilježjima Festivala i HOO-a...

U Blatu je u organizaciji Zajednice športa Dubrovačko neretvanske županije održano 17. izdanje Olimpijskog festivala dječjih vrtića najjužnije hrvatske županije. Nastupili su dječji vrtić Ploče, Opuzen, Župa dubrovačka, Orebić, Konavle, Radost iz Vela Luke, Korčula, Metković, Slano, Škatulica i Pčelica iz Dubrovnika, Ston i Blato. Više od 400 mališana se utrkivalo, skakalo i bacalo lopticu što dalje te igralo mali nogomet. 17. Olimpijski festival dječjih vrtića Dubrovačko neretvanske županije otvorio je načelnik Općine Blato Ante Šeparović.

Događanja u Blatu, na travnjaku Blatskog športskog kluba Zmaj, slikom je zabilježio naš fotoreporter Željko Tutnjević. Dubrovački vjesnik će sve slike sudionika te najuspješnijih pojedinaca 17. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko neretvanske županije objaviti u broju, koji će se na kioscima naći u subotu, 9. lipnja.

T.V.

25. travanj 2024 09:30