StoryEditorOCM
OstaloPRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA

SQUARE IZBORIO DOIGRAVANJE Rezo srezo sve nade Alumnusa!

27. travnja 2018. - 23:50

Bilo je - tko pobijedi u Čibači - igrat će u doigravanju za prvaka. Pobijedio je Square sa 7:4. Alumnus je izgubio i ostao bez plasmana u doigravanje. Crnica je kod kuće s 8:2 očekivano nadigrala Albonu Potpićan te se sad sve zna. Split Tommy i Futsal Dinamo su u polufinalu te čekaju kako će završiti četvrfinalni ogledi. Square je šesti i ide na treće Novo vrijeme Apfel. Tko bude bolji u polufinalu ide na zagrebačke 'plave'. Drugi četvrtfinalni par je ogled između petoplasirane Crnice i četvrtoplasiranog Vrgorca. Bolji iz tog ogleda će protiv Split Tommyja igrati za finale doigravanja. 

Prvo je navijače Squarea u Čibači protiv Alumnusa razveselio Marko Kuraja. Tri puta je mrežu izravnog konkurenta u borbi za doigravanje pogađao Stjepan Reza. Pogađali su mrežu Alumnusa Ante Daničić, Haron Džanković, te vratar Zoran Primić sa svog radnog mjesta. Nagrađen je pljeskom, kao i svi igrači Squarea skupa sa stručnim stožerom na čelu s Antunom Bačićem.

Najmlađi prvoligaški trener je u svojoj debitantskoj sezoni uspio izboriti doigravanje....

- Najvažnije smo ostvarili. Presretni smo zbog ovog uspjeha. Ovo je nagrada svima u klubu za silan za trud koji smo uložili - naglasio je Bačić. 

18. travanj 2024 11:00