StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

HRVATSKA JUNIORSKA LIGA Dobili Buzet te izborili polufinale!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
4. travnja 2018. - 22:21

Selekcija Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije plasirala se u polufinale završnog turnira Hrvatske juniorske lige, koji se igra u Rijeci. U četvrtfinalu je bila bolja od Boćarskog centra Buzet sa 14:8. 

- Poveli smo s 8:0, dobili sve četiri prve discipline. Potom dobili dvije od tri 'gume' te osigurali pobjedu. Nakon toga su svi dobili priliku – istaknuo je Luko Hendić, tajnik Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije. 

Selekcija Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, koja je bila najbolja u skupini Jug Hrvatske juniorske lige, jedina je iz svoje skupine prošla u polufinale. U tri preostala susreta slavili su sastavi Sjeverne skupine, i to je Vargon s 13:9 bio bolji od Komiže, Pazin je s 18:4 dobio Boćarski savez Splitsko-dalmatinske županije, dok je Sveti Jakov s 12:10 savladao Boćarski savez Šibensko-kninske županije. 

Drugog, posljednjeg dana završnog turnira, u četvrtak, 5. travnja, prvo se igraju polufinala s početkom u 9 sati, dok je u 15 sati predviđen početak utakmica za treće te prvo mjesto.

- Protiv koga ćemo igrati u polufinalu doznat ćemo tek pola sata prije početka polufinala. Ždrijeb je u 8.30 sati – dodao je Hendić.

18. travanj 2024 09:44