StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

DOIGRAVANJE ZA PRVAKA 'Pituri' na korak do finala!

4. travnja 2018. - 00:32

Stolnotenisači Libertas Marinkolora, najbolji sasu na korak do finala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske. Sa 4:2 su slavili u Osijeku protiv Vodovod Osijeka u prvoj utakmici polufinala doigravanja. Druga utakmica se igra u petak, 6. travnja u Gospinom polju s početkom u 17 sati.

Nova pobjeda donosi 'Piturima' plasman u finale. Ukoliko bi Vodovod Osijek iznenadio, treća utakmica, majstorica, igrala bi se u Dubrovniku u subotu, 14. travnja. 

Vodovod Osijek je poveo u prvoj utakmici polufinala. Vjekoslav Zovko je dobio s 3:1 Ivana Juzbašića. Potom kreće Libertas Marinkolor. Tomislav Japec je bez izgubljenog seta pobijedio Dragana Kneževića, Neven Juzbašić je s 3:1 bio bolji od Maria Baneka, a Ivan Juzbašić i Tomislav Japec s 3:1 od para Vodovod Osijeka, Vjekoslav Zovko i Mario Banek. Potom je ogled između Vjekoslava Zovka i Tomisava Japeca otišao u peti set, a u njemu 11:8 za domaćeg igrača, ali u idućem ogledu Ivan Juzbašić je bio super uvjerljiv protiv Maria Baneka te je Libertas Marinkolor poveo u polufinalu na dvije pobjede s 1:0.

I u drugom polufinalu pobjeda gostiju: Pula - StaRR Varaždin 0:4. 

23. travanj 2024 10:49