StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

HEP HRVATSKA SUPER LIGA 'Pituri' idu u Osijek

31. ožujka 2018. - 23:47

Libertas Marinkolor je pobijedio sa 4:0 Obrtničku školu u Slavonskom Brodu. Još prije zadnjeg kola ligaškog dijela osigurao je poziciju broj jedan u doigravanju za prvaka Hrvatske. Na kraju, nakon što je odradio posao u Slavonskom Brodu, čekao je kako će završiti ogled u Osijeku, a kad je doznao kako je Pula dobila Vodovod Osijek sa 4:3, znao je kako će u polufinalu doigravanja igrati s osiječkim sastavom. U drugom polufinalu ogledat će se varaždinski StaRR, koji je drugi, te treća Pula.  

- Prvu utakmicu polufinala protiv Vodovod Osijeka igramo u Osijeku već u utorak, 3. travnja. Druga utakmica je tri dana poslije, u petak, 6. travnja, u Gospinom polju. Igra se na dvije pobjede, kako u polufinalu, tako i u finalu. Eventualna treća utakmica polufinala igrala bi se u nedjelje, 8. travnja. Budući smo mi bolje plasirani, bili bi domaćini u toj eventualnoj majstorici - nakrcala se informacijama kancelarija dubrovačkog kluba. Damir Gleđ se nije dotaknuo samo polufinala. Gleda, kao i svi u dubrovačkom klubu, i dalje.

- Ako se plasiramo u finale tada smo gosti u prvo utakmici finala, i to u utorak, 17. travnja. Druga utakmica finala je u petak, 20. travnja, a eventualna treća utakmica finala, majstorica, igrala bi se u Gospinom polju u nedjelju, 22. travnja. Osim što smo u završnici prvenstva, što je bilo jasno dosta prije zadnjeg kola, igrat ćemo i u završnici Kupa Hrvatske u kojem također branimo naslov. Četvrtfinale smo dobili bez igre. Igea Željezničar je odustala. Završni turnir su još izborili varaždinski StaRR, Vodovod Osijek i GSTK Zagreb. Final four Kupa Hrvatske igrat će se 30. i 31. svibnja. Ždrijebom će se odrediti polufinalni parovi - dodao je Gleđ.

Libertas Marinkolor je u ligaškom dijelu prvenstva dobio 17 od 18 utakmica. Poražen je jedino od Vodovod Osijeka u Osijeku sa 4:3 u prvom dijelu sezone. Pobjedu 4:0 protiv Obrtničke škole u Slavonskom Brodu izborio je igrajući u sastavu: Tomislav Japec, Neven i Ivan Juzbašić

19. travanj 2024 16:28