StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

PRVA 'B' HL - JUG Popeo se Dubrovnik na Brda: 'Splite, evo nas, opet smo ti na tri boda!'

18. ožujka 2018. - 20:46

Prošli vikend je Dubrovnik bio slobodan te je Split pobjedom protiv Donata s 3:0 stekao šest bodova prednosti u odnosu na ekipu trenerice Mirjane Vreće i Marine Radić, a ovaj vikend je Split bio slobodan te se Dubrovnik u Splitu, uspjehom 3:0 protiv Brda, vratio na zaostatak od tri boda.

Uoči zadnjih pet kola natjecanja u južnoj skupini Prve 'B' hrvatske lige: Split 44 boda, Dubrovnik 41 bod. Ostali su odavno izvan igre za prvo mjesto. Split i Dubrovnik su suparnici u posljednjem kolu. Dakle, Dubrovnik ne ovisi o drugim rezultatima. Ukoliko do kraja bude uspješan kao što je bio sad protiv Brda, slavit će.

Protiv Brda je bio baš uvjerljiv. Prvi set je dobio s 25:18, u preostala dva seta domaćin nije osvojio dovoljno poena za osvojiti jedan set (25:12, 25:11).

Iduće kolo je po rasporedu u Gospino polje trebao doći Šibenik. Potom Dubrovnik opet igra u Splitu. Čeka ga ogled sa Split Volley Team. Zatim je dva puta domaćin: Marina Kaštela II i Solin. Ukoliko sve bude po planu, utakmica odluke igra se 28. ili 29. travnja u Splitu protiv Splita

Ekipa za 3:0
Dubrovnik je pobjedu u Splitu protiv Brda izborio u sastavu: Đive Turajlić, Anđela Kalauz, Nikolina Tomašević, Martina Vreća, Sanja Curić, Ivana Marinović, Katija Vuličević, Ivana Ivaniš, Hana Dilberović, Anđela Čuljak i Gabriela Stipanović

18. travanj 2024 19:40