StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG Sjajna utakmica nakon koje je Metković preuzeo vrh od Hidroelektrane!

4. ožujka 2018. - 01:26

Tko će u Prvu hrvatsku ligu, Metković ili Hidroelektrana? Uoči drugog međusobnog ogleda ove sezone Hidroelektrana i Metković su bili bodovno poravnati s tim što je Hidroelektrana imala kapital iz prvog dijela - pobjedu 12:10. Zbog toga joj je u Metkoviću igrao i neodlučan rezultat za ostanak na vrhu. Na kraju - 12:10 za Metković, koji sad ima tri boda prednosti, ali i daleko bolju poen razliku. Do kraja su samo tri kola. Dva puta bi Metković trebao gubiti bodove da bi se Hidroelektrana sa svim bodovima do kraja vratila na vrh...

Nakon prvog kruga super derbija, koji je odigran pred više od 200 gledatelja u Boćarskoj dvorani u Metkoviću, domaćin je vodio sa 6:2. Međutim, sve tri 'gume' dobila je Hidroelektrana te je uoči zadnjeg kruga, zadnje četiri discipline, vodila s 8:6, a u zadnjem krugu kratko i jasno - drama. U čak tri od četiri discipline odlučila je zadnja boća. 

- Bolju i zanimljiviju utakmicu, a odgledao sam mali 'milijun' utakmica, odavno nisam vidio. Uz to je bila fer i korektna utakmica - istaknuo je Luko Hendić, tajnik Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije. 

Metkovci do kraja lige imaju ići prvo Otoku, petoplasiranom sastavu lige. Zatim dočekuju Naklice te na kraju su gosti trećeg Primoštena. Hidroelektrana Dubrovnik dočekuje Povljanu, zatim je gost Otoka nakon čega je u zadnjem kolu čeka ogled s Komolcem.   

17. travanj 2024 01:24