StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA Imali 3:0 tri minute prije kraja, ali ništa od pobjede; Marinovićev 16. pogodak!

24. veljače 2018. - 01:06

Dario Marinović je prvi zatresao mrežu Levantea u 22. kolu španjolskog prvenstva. Bio je to jedni pogodak u prvom poluvremenu. Hrvatski reprezentativac iz Mokošice je pogodio u 12. minuti utakmice. Bio je to njegov 16. pogodak ove sezone. S tim učinkom nalazi se na diobi šestog mjesta liste strijelaca najjače lige svijeta. Prvo mjesto nije daleko. Na vrhu je kvartet s 18 pogodaka.

U drugom poluvremenu utakmice u Levanteu prvo nova dva pogotka ElPozo Murcie, oba je postigao Andresito te je u 31. minuti na semaforu pisalo: Levante – ElPozo Murcia 0:3. I to je pisalo sve do tri minute prije kraja, a tada nemoguće, tu riječ je upotrijebio i sam Marinović nakon utakmice. Naime, Levante je postigao tri pogotka u nepune dvije minute.

- Postigao je tri pogotka za minutu i 57 sekundi – naglasio je Marinović. ElPozo Murcia je ostala na drugom mjestu s 49 bodova. Vodi Movistar Inter, europski i španjolski prvak s 56 bodova i utakmicom manje. Treća je Barcelona s 48 bodova, ali i ona ima tek odigrati utakmicu 22. kola. Osasuna je s utakmicom manje četvrta s 43 boda. Do kraja ligaškog dijela je još osam kola, 24 boda su u igri. Prvih osam će u doigravanje. Već odavno je jasno kako će Marinović i ekipa u borbu za naslov, a želja im je uzeti što bolju poziciju. Dojam je kako Movistar Inter čvrsto drži 'jedinicu' te kako će se ElPozo Murcia i Barcelona 'potući' za drugu poziciju. ElPozo Murcia je dobila obje utakmice protiv Barcelone.

- Nas sad čeka Peniscola doma pa smo gosti Santiaga. Nakon toga se u Madridu igra Kup Španjolske. Poslije završnog turnira Kupa Španjolske dolazi nam Movistar Inter – zna Marinović napamet raspored sezone. Spomenuo je samo ono što ih čeka u idućih 30-ak dana.

Peniscola i Santiago su sastavi iz donjeg doma tablice španjolskog prvenstva. Levante je s bodom protiv ElPozo Murcie ostao u igri za plasmanom među osam...

19. travanj 2024 23:47