StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

PRVA 'B' HL - JUG Dubrovnik slavio u Makarskoj te i dalje puše za vratom Splitu

18. veljače 2018. - 20:30

Osam kola je do kraja sezone u južnoj skupini Prve 'B' hrvatske lige. Na prvom mjestu je Split s 35 bodova. Dubrovnik je drugi s tri boda manje. Prošli vikend Dubrovnik – Split u Gospinom polju 2:3, a ovaj vikend Sinj - Split 0:3 te Makarska – Dubrovnik 1:3. Trogir, koji je treći i ima četiri boda manje od Dubrovnika, dolazi iduće kolo u Gospino polje. Sinj je četvrti s 24 boda, Makarska pet sa 17 bodova…

Dubrovnik nakon 2:3 kod kuće protiv Splita u zadnjem kolu prvog dijela, te 2:3 u Sinju na startu sezone, mora dobiti sve do kraja i u svakoj utakmici osvojiti po tri boda. I na kraju, ukoliko Split ne prospe koji bod do tada, mora usred Splita također slaviti sa čistih 3:0. Najvažnije, Dubrovnik ne ovisi o drugima. I dalje sve drži u svojim rukama. Zadatak mu nije lagan, ali se ne predaje. Samo prvo mjesto vodi u kvalifikacije za viši rang.

Dubrovnik u Makarskoj nije bio kompletan. Nedostajale su Ivana Marinović, Orsula Štaka, Ana Pavlović, Ora Ivanišević, Ana Matuško... Pobjedu je Dubrovnik pod vodstvom Mirjane Vreće izborio igrajući u sastavu: Ivana Ivaniš, Anđela Kalauz, Nikolina Tomašević, Mara Šilje, Sanja Curić, Petra Putica, Katija Vuličević, Martina Vreća, Hana Dilberović, Anđela Čuljak i Gabriela Stipanović.

24. travanj 2024 20:48