Sport Ostalo

MALI NOGOMET

PRVA HRVATSKA LIGA Uspinjačom do nove pobjede, Square opet slavio usred Zagreba!

MALI NOGOMET

Prvi dio sezone Square je zaključio pobjedom u Zagrebu. Sa 4:0 je dobio Alumnus, stigao do druge pobjede u nizu, četvrte ukupno te do diobe sedmog mjesta. Sad je na startu drugog dijela opet putovao u Zagreb. Suparnik mu je bila Uspinjača. Opet je postigao četiri pogotka i opet je uzeo sva tri boda. Uspinjača - Square 1:4. U prvom dijelu je također Square dobio Uspinjaču. Sa 6:3 je slavio u Gospinom polju na startu sezone.

Uspinjača je u Zagrebu povela protiv Squarea, koji je pogotkom Hrvoja Cvjektovića izjednačio do odlaska na odmor, a nakon povratka iz svlačionice drugo poluvrijeme dobio s 3:0. Andro Zarač je bio strijelac za 2:1, Stjepan Rezo za 3:1, a Hrvoje Cvjetković je svojim drugim pogotkom potvrdio uspjeh.

- Pojačali smo se u međuvremenu (Tomislav Bevanda i Blago Gašpar). Na ovu utakmicu je došao iz Njemačke Ante Daničić, a s druge strane Uspinjača je ostala bez jednog, dva važna igrača... Bez Daria Šestića je dočekala nastavak. Zbog toga sam znao prije puta u Zagreb da ćemo imati lijepu priliku ostvariti dobar rezultat. U početku se vidjelo kako nam nedostaje utakmica jer u ovoj pauzi, koja je trajala dva mjeseca, nismo igrali, međutim, i takvi smo u prvom poluvremenu izgledali vrlo dobro. Nije nas poremetio ni vodeći pogodak Uspinjače. Drugo poluvrijeme smo odigrali baš sjajno - naglasio je Antun Bačić, trener Squarea. 

Pod njegovim vodstvom te Mata Cvjetkovića Square je Uspinjaču dobio u sastavu: Zoran Primić, Alen Turuk, Hrvoje Cvjetković, Igor Leovski, Marko Kuraja, Adriano Darrer, Tomislav Bevanda, Stjepan Rezo, Ante Daničić, Blago Gašpar, Andro Zarač, Matej Perić, Borna Tikvica i Haron Džanković.

Square sad ima 15 bodova te dijeli sedmo mjesto s Osijek Kelmeom i Alumnusom. Osijek Kelme dolazi u idućem kolu u Gospino polje (petak, 23. veljače). Promjena je na vrhu. Split Tommy je u derbiju 12. kola dobio na svojim Gripama jesenskog prvaka Futsal Dinamo sa 6:2 te je preuzeo vrh. Ima 31 bod. Futsal Dinamo bod manje. Treće je Novo Vrijeme s 28 bodova, četvrti Vrgorac ima 20, peta Crnica 18, šesti Nacional 16. Potom Osijek Kelme, Square i Alumnus po 15, Brod 035 12, Uspinjača 11, a posljednji Potpićan '98 je bez boda. 

Kup Hrvatske: pobjeda u Petrinji vodi u Našice!
Square u nedjelju, 18. veljače, niti 20 sati nakon utakmice s Uspinjačom igra novu utakmicu, i to u Kupu Hrvatske. Gost je u osmini finala Petrinjčice u Petrinji (16 sati). Igra se samo jedna utakmica. Već se zna, pobjednik utakmice u Petrinji je u četvrfinalu gost Našica, koje su s 3:2 kod kuće dobile u osmini finala Porto Tolero.

- U odnosu na sastav koji je igrao protiv Uspinjače, u Petrinji će nedostajati Ante Daničić, koji se vraća u Njemačku. On ponovno dolazi iz Njemačke 10. ožujka te će nakon toga igrati sve utakmice do kraja sezone - napomenuo je Antun Bačić, trener Squarea. 

U četvrfinalu, 27. ili 28. veljače, također se igra jedna utakmica, a pobjednik će se plasirati na završni turnir, Final four Kupa Hrvatske. Prvih sedam utakmica osmine finala je odigrano nakon čega se znaju tri para četvrfinala: Split Tommy - Aurelia, Futsal Dinamo - Alumnus te Vrgorac - Torcida.  

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Novi broj Dubrovačkog vjesnika

Novi broj Dubrovačkog vjesnika
ISTRAŽILI SMO JESU LI ISKUSNI POLICAJCI DOISTA POSTALI ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA NA POSLU RASPITALI SMO SE HOĆE LI JA...
Novi broj Dubrovačkog vjesnika