Sport Ostalo

PLIVANJE

KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE Marko Baletin brončani na 100 leđno!

PLIVANJE

Marko Baletin, član Plivačkog kluba Jug, osvojio je brončanu medalju u disciplini 100 metara leđno na državnom kadetskom prvenstvu u 25-metarskom bazenu, koje je održano u Zadru te je dubrovački klub i na ovom prvenstvu među osvajačima medalja. Baletin je 100 metara leđno isplivao za minutu, 3 sekunde i 43 stotinke. Drugi je bio Dorian Vugrek iz Vinkovačkog PK, koji je bio tri desetinke sekunde brži od Jugaša, dok je zlato osvojio Karlo Perčinić iz zagrebačke Mladosti s vremenom minuta, 2 sekunde i 10 stotinki.

Baletin je potpisao svih pet plasmana Plivačkog kluba Jug u deset najboljih. Bio je peti na 800 slobodno, šesti na 200 mješovito i 100 leptir te deveti na 100 prsno. Plasmanom među deset najboljih može se pohvaliti i jedan član Korčulanskog plivačkog kluba, i to Maxim Noah Vučković, koji je bio šesti u disciplini 200 prsno. 

Po uspješnosti Jug je bio 14. u konkurenciji plivača, a KPK na 22. mjestu u konkurenciji 27 klubova čiji su plivači osvajali bodove. Jugove plivačice su na 21. mjestu, a KPK na diobi 23. mjesta. 

FOTO Marko Baletin s trenerom Ivanom Bilićem

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Voda nije za piće

Voda nije za piće
Uslijed obilne kiše došlo je do zamućenja izvorišta Omble i Duboke Ljute preko dozvoljenih vrijednosti te se oče...
Voda nije za piće