StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

DRUGA HL - JUG / TRI PUTA PO 3:0 I PO TRI BODA Svima milo igrat doma protiv Bibinja

Piše i snimio: Tonči Vlašić
11. veljače 2018. - 17:15

Odbojkašice Bibinja su bile gošće sva tri kluba s juga Hrvatske. Odigrale su tri utakmice i u sve tri izgubile, U sve tri je bilo 3:0 za domaćina. Nova Mokošica je upisala svoju osmu pobjedu za ostanak u samom vrhu, Dubrovnik II je stigao do četvrtog uspjeha u sezoni 2017./18. i do petog mjesta, a Župa dubrovačka do prvog uspjeha i prvih bodova te se izjednačila s Novaljom na pretposljednjem, sedmom mjestu.

Nova Mokošica je dobila Bibinje s 25:20, 25:12 i 25:18. S 24 boda je druga. Ima bod više od trećeg Zadra III,  a bod manje od lidera, Splita II, koji je odigrao utakmicu manje. Dubrovnik II je slavio s 25:14, 25:19 i 31:29. Ima 11 bodova. Zamijenio je mjesto s Bibinjem. Sad je peti. Bibinje su ostale na 9 bodova i sad su šeste. Župa dubrovačka je prvu pobjedu nakon devet poraza i devet kola bez osvojenog boda izborila rezultatom 25:11, 25:12 i 25:9. Novalja, koja ima također 3 boda, odigrala je utakmicu manje od Župe dubrovačke.
 

Nova Mokošica
Pod vodstvom trenera Tonćija Carevića Nova Mokošica je igrala u sastavu: Andrea Radić, Lara Lučić Raguž, Rebecca Popović, Vedrana Bender, Petra Balija, Lea Banovac, Nikoleta Karlić, Ana Delevski, Antonija Bender, Dorotea Kozić, Marina Kovačić, Luciana Milojević Luna Perger.
 

Župa dubrovačka
Pod vodstvom trenera Nikole Makivića Župa dubrovačka je igrala u sastavu: Mihaela Antolović, Paula Jakobović, Ana Kuraja, Karla Burdželez, Mia Raguž, Lucijana Lonac, Josipa Ćorak, Josipa Jukić, Petra Pleština i Andrea Ivanović.
 

Dubrovnik II
Pod vodstvom trenerice Marine Radić i Mirjane Vreće Dubrovnik II je igrao u sastavu:  Ivana Ivaniš, Petra Daničić, Mara Šilje, Petra Mojaš, Katija Vuličević, Mia Jović, Anamarija Lučić, Nina Jakić, Petra Ramić, Martina Vreća, Ana Burum i Đive Turajlić.
 

23. travanj 2024 17:50