StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

JUNIORSKO PH Opet drama otišla na stranu Zadra, Dubrovnik na kraju igra za broncu

13. siječnja 2018. - 22:57

Juniorke Dubrovnika će igrati za broncu na završnom turniru državnog prvenstva protiv domaćina, Osijeka. U drami polufinala poražene su od Zadra s 3:2 u setovima, s 15:12 u petom, odlučujućem setu. Dubrovnik je dobio prvi set polufinala s 25:22. Zadranke su u drugom bile bolje s 25:18. U trećem setu sjajan je bio Dubrovnik, koji je dobio set sa čak 25:11, ali nakon toga i drama u četvrtom, i u petom setu, otišla je na stranu Zadra (25:22 i 15:12), koji će u finalu igrati sa zagrebačkom Mladosti, koja je s 3:0 u drugom polufinalu nadigrala Osijek.

Prošle godine Dubrovnik je bio sedmi na državnom, a ove godine je već nakon 2. kola natjecanja u skupini 'B' osigurao bolji plasman. Na kraju je i treću, posljednju utakmicu u skupini dobio s 3:0 (Osijek, Umag i Kitro Varaždin) te u polufinalu igrao protiv Zadra, koji je bio drugi u skupini 'A'.

Utakmica za broncu između Dubrovnika i Osijeka igra se u nedjelju, 14. siječnja, točno u podne.

ŽOK Dubrovnik u Osijeku
Dubrovnik pod vodstvom Mirjane Vreće i Marine Radić u Osijeku igra u sastavu: Ivana Marinović, Gabriela Stipanović, Orsula Štaka, Ora Ivanišević, Hana Dilberović, Nikolina Tomašević, Ana Matušić, Petra Putica, Đive Turajlić, Mara Šilje, Martina Vreća, Ivana Ivaniš, Azra Mehić, Katija Vuličević i Ana Matuško.

 

19. travanj 2024 22:48