Sport Ostalo

ODBOJKA

JUNIORSKO PH Opet drama otišla na stranu Zadra, Dubrovnik na kraju igra za broncu

ODBOJKA

Juniorke Dubrovnika će igrati za broncu na završnom turniru državnog prvenstva protiv domaćina, Osijeka. U drami polufinala poražene su od Zadra s 3:2 u setovima, s 15:12 u petom, odlučujućem setu. Dubrovnik je dobio prvi set polufinala s 25:22. Zadranke su u drugom bile bolje s 25:18. U trećem setu sjajan je bio Dubrovnik, koji je dobio set sa čak 25:11, ali nakon toga i drama u četvrtom, i u petom setu, otišla je na stranu Zadra (25:22 i 15:12), koji će u finalu igrati sa zagrebačkom Mladosti, koja je s 3:0 u drugom polufinalu nadigrala Osijek.

Prošle godine Dubrovnik je bio sedmi na državnom, a ove godine je već nakon 2. kola natjecanja u skupini 'B' osigurao bolji plasman. Na kraju je i treću, posljednju utakmicu u skupini dobio s 3:0 (Osijek, Umag i Kitro Varaždin) te u polufinalu igrao protiv Zadra, koji je bio drugi u skupini 'A'.

Utakmica za broncu između Dubrovnika i Osijeka igra se u nedjelju, 14. siječnja, točno u podne.

ŽOK Dubrovnik u Osijeku
Dubrovnik pod vodstvom Mirjane Vreće i Marine Radić u Osijeku igra u sastavu: Ivana Marinović, Gabriela Stipanović, Orsula Štaka, Ora Ivanišević, Hana Dilberović, Nikolina Tomašević, Ana Matušić, Petra Putica, Đive Turajlić, Mara Šilje, Martina Vreća, Ivana Ivaniš, Azra Mehić, Katija Vuličević i Ana Matuško.

 

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije