StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA Marinović i ekipa prosuli dva boda u nastavku utakmice

8. listopada 2017. - 15:53

Iako je na poluvremenu ElPozo Murcia Daria Marinovića imala vodstvo 3:0 (treći pogodak je postigla već u 8. minuti), nije uspjela ostvariti i treću pobjedu u nizu nakon startnog poraza. Domaćin, Plast Romero Cartagena, nastavak je dobio s 3:0 te je ogled završio bez pobjednika. Marinović, koji je po jednom tresao mrežu u prva tri kola, u 4. kolu se nije upisao u strijelce. 

ElPozo Murcia je četvrta sa 7 bodova, a Plast Romero Cartagena sa 6 bodova na osmom mjestu bez poraza (pobjeda i tri remija). FC Barcelona i Movistar Inter FS vode. Odigrali su utakmicu više. FC Barcelona je dobila svih pet utakmica te je prva s 15 bodova, a branitelj naslova, Movistar Inter FS, sa četiri pobjede i jednim remijem, 13 bodova, drži drugo mjesto. Jean Paraiso Interior je s 8 bodova treći (dvije pobjede i dva remija). Sedam bodova, kao Marinović i ekipa, imaju još Osasuna Magna, koja je odigrala utakmicu manje (dvije pobjede i remi) te Palma Futsal… U prvom razredu španjolskog malog nogometa je 16 klubova.

ElPozo Murcia u idućem, 5. kolu dočekuje Jean Paraiso Interior (13. listopada), a potom, u 6. kolu, gost je FC Barcelone (22. listopada).

24. travanj 2024 12:13