StoryEditorOCM
OstaloNOGOMETNI TURNIR NA MALE BARE

FINALE NA KANTAFIGU U 20.30 SATI Treća sreća za Jet ski rent Dubrovnik i Atalantu Bergamo

14. rujna 2017. - 10:55

Ako vremenske prilike dozvole, a sve govori da neće biti opet kiše, večeras će se na igralištu na Kantafigu spustiti zastor na nogometni turnir na male bare 'Kantafig 2017.' (3+1). Turnir koji organizira Amatersko športsko društvu Kantafig nije imalo sreće dva puta kad je u pitanju sama završnica. Istina, polovičan je bio uspjeh u drugom pokušaju da se odigra završnica. Bilo je to u nedjelju, 10. rujna. U utakmici za treće mjesto Poliklinika Marin Med, prošlogodišnji pobjednik, dobila je na penale Konobu Maestral Ston, ali ne kad je trebala početi finalna utakmica – počela je kiša.

- Ostalo je još da se odigra u četvrtak, 14. rujna, finale između momčadi Jet ski rent Dubrovnik i Atalante Bergamo. Finale počinje u 20.30 sati. Prije toga, u 20 sati, odigrat će se revijalna utakmica. Igrat će između sebe djeca GOŠK Dubrovnika 1919. rođena 2009. godine – istaknuo je Mateo Saulan, član Organizacijskog odbora.

Atalanta Bergamo je finale izborila boljim izvođenjem penala protiv Poliklinike Marin Med, a na isti način je Jet ski rent Dubrovnik bio bolji u polufinalu od Konobe Maestral Ston. Ukupno je igralo ove godine 39 ekipa. Poliklinika Marin Med je osvojivši treće mjesto zaradila 2.000 kuna. Tko izgubi u finalu dobit će 5.000 kuna, a tko bude slavio njemu će pripasti 12.000 kuna.

Naravno, tri prvoplasirane momčadi bit će nagrađene još s pokalom te medaljama.

Top(nik)
Uoči posljednje utakmice turnira na listi strijelaca sa 6 pogodaka vodi Josip Nebergoj (Jet ski rent Dubrovnik). Trojica igrača dijele drugo mjesto s po 4 pogotka. Od trojice dvojica su zaključila nastup na turniru (Denis Dilberović iz Poliklinike Marin Med i Borna Tikvica iz Konobe Maestral Ston), a jedan je još u igri (Ivan Gavrilica iz Atalante Bergamo)…

19. travanj 2024 17:19