StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA Europski i španjolski prvak slavio kod Marinovića

9. rujna 2017. - 07:58

Movistar Inter je u gosima s 5:2 dobio ElPozo Murcia za koju igra hrvatski reprezentativac iz Mokošice Dario Marinović u prvoj utakmici španjolskog Superkupa. Uzvrat se igra u Madridu. 

Domaćin je dva pua uspio anulirati minimalnu prednost aktualnog španjolskog i europskog prvaka, Movistar Intera. U 11. minuti je izjednačio na 1:1 (gosti su poveli dvije minute prije) te u 28. minuti na 2:2 (Movistar Inter je drugi pogodak postigao u 23. minuti). Od 37. do pretposljednje, 39. minute Movistar Iner je postigao tri pogotka. 

- Ostali smo bez trojice igrača. Nismo doveli nikoga. Nećemo do polusezone. Njihov odlazak nadomjestili smo s 3,4 mlada igrača iz druge ekipe. Movistar Inter i Barcelona su se pojačali - istaknut će Marinović nakon prve utakmice nove sezone. U Madridu uzvrat igraju ove subote, 9. rujna u 19 sati. Španjolsko prvenstvo počinje idući vikend. ElPozo Murcia je gost u 1. kolu Parrula (16. rujna). 

Prošle sezone ElPozo Murcia je osvojila španjolski Superkup te obranila naslov pobjednika španjolskog Kupa Kralja. U doigravanju za prvaka izgubila je u polufinalu majstoricu kod kuće od Barcelone na penale. 

18. travanj 2024 04:47