StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

MOKOŠAN POGODIO U FINALU Španjolski kralj Dario Marinović!

7. svibnja 2017. - 01:43

Magna Gurpea je vodila 2:0 u finalu španjolskog Kupa kralja, ali na kraju slavi ElPozo Murcia našeg Darija Marinovića, koji je u 36. minuti bio strijelac za 2:2. Bebe.je postigao prvi pogodak u finalu za ElPozo Murciu u 19. minuti, a Raul Campos za konačnih 3:2 minutu prije kraja. 

- Puna dvorana, bilo je 5 tisuća gledatelja. S jedne strane njihovi navijači, s druge naši. Njihovih navijača je bilo malo više jer je njima Guadalajara bliže. Što se tiče finala, slabije smo otvorili utakmicu. Oni poveli s 2:0. Pogodili sve što su imali. Pred kraj prvog poluvremena smo uspjeli postići prvi pogodak. Drugo poluvrijeme smo dominirali, postigli dva pogotka i preokrenuli. Presretan sam zbog pogotka u finalu - istaknuo je Marinović.

ElPozo Murcia je tri puta do finala igrala s Magna Gurpea ove sezone, i sva tri puta je slavila. Istina, u polufinalu španjolskog Kupa u posljednjim sekundama za 2:1. Magna Gurpea je znala u prvenstvu iznenaditi. Dobila je Barcelonu Lassa usred Barcelone sa čak 6:1. Prošle sezone je Magna Gurpea izbacila ElPozo Murciu u četvrtfinalu doigravanja za prvaka. I na početku  finala španjolskog Kupa kralja se činilo kako će opet zagorčati život ElPozo Murciji, koja je uoči finala u Guadalajari nanizala sedam pobjeda u prvenstvu.

Magna Gurpea je povela  u 9. minuti finala pogotkom Danija Saldise. Tri minute poslije je imala 2:0 (Martel). Nakon toga prokret. ElPozo Murcia je sezonu počela osvajanjem španjolskog Superkupa. Prije dva mjeseca je na završnom turnru Kupa Španjolske stigla do finala u kojem je poražena na penale od Movistar Intera FS, aktualnog prvaka Europe. Sad je uzela španjolski Kupa kralja., i ne misli stati ove sezone. Marinović i ekipa u doigravanje za prvaka ulaze s pozicije broj dva, a žele biti na kraju broj jedan!

- Nakon ovog trijumfa puni smo samopouzdanja. Da, idemo po još jedan trofej - istaknuo je Marinović.

24. travanj 2024 11:13