StoryEditorOCM
OstaloPLIVAČKI KLUB JUG

VIKEND U GRUŽU Stiže 360 natjecatelja iz šest država na Zlatni Orlando!

Piše PSD.
4. svibnja 2017. - 23:44

Vikend u Gružu rezerviran je za tradicionalni međunarodni plivački miting Zlatni Orlando. Organizator, Plivački klub Jug, najavljuje dolazak 360 natjecatelja iz 27 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore, Kosova i Srbije.

Natjecanje će se održati u tri dijela, a na programu će biti ukupno 16 pojedinačnih disciplina u muškoj i isto toliko u ženskoj konkurenciji. Natjecatelji će biti razvrstani u pet uzrasnih kategorija. Plivački klub Jug pripremio je posebne nagrade za najuspješnije pojedince u svakoj kategoriji. Osim reprezentativaca iz susjednih zemalja, prijavljeni su i neki od najboljih hrvatskih plivača: Mario Todorović, Kristijan Tomić, Ana Radić…

Prvi dio mitinga Zlatni Orlando počinje u subotu, 6. svibnja u 15 sati, petnaest minuta nakon svečanog otvaranja. Preostala dva dijela natjecanja su na programu u nedjelju, 7. travnja. Drugi počinje u 9, a treći u 16 sati.

- Pozivamo sve ljubitelje sporta da svojim dolaskom uveličaju ovu lijepu sportsku priredbu – poručili su iz Plivačkog kluba Jug.

18. travanj 2024 20:27