StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/ZAVRŠNICA DRŽAVNOG PRVENSTVA

UZELI BOD PRVOM FAVORITU Kadeti Squarea u igri za finale!!!!

30. travnja 2017. - 14:48

Square je odigrao 1:1 sa Split Tommyjem u 2. kolu skupine 'B' završnog turnira malonogometnog prvenstva Hrvatske za kadete, koji se igra u Šibeniku. Poslijepodne igra protiv Aurelie iz Vinkovaca, dok će se u drugom susretu skupine ogledati Futsal Dinamo i Split Tommy. Jedino Vinkovčani, koji su izgubili obje utakmice, prvo 6:0 od Split Tommyja i sad 6:1 od Futsal Dinama, nemaju izgleda biti prvi u skupini te se plasirati u finale, koje se igra u ponedjeljak, 1. svibnja.

Kadeti Squarea trenera Antuna Bačića su jučer na startu završnice dobili Futsal Dinamo s 3:2 , i to nakon što su zagrebački 'plavi' poveli s 2:0, a danas su odigrali neodlučeno na papiru s prvim favoritom prvenstva, Split Tommyjem. Prvo poluvrijeme je prošlo bez pogodaka. Sredinom nastavka je poveo Split Tommy, a potom je Haron Džanković naciljao mrežu splitskog sastava za konačnih 1:1. Džankoviću je to treći pogodak na turniru. Dva je postigao protiv Futsal Dinama. 

Osim Džankovića pod vodstvom Bačića, predstavnici kluba su Mateo Delić i Mario Puljić, boje Squarea brane u Šibeniku Mario Falkoni, Adriano Darrer (jedan pogodak protiv Futsal Dinama), Andro Zarač, Maroje Bandur, Bruno Rana, Nikša Vranješ, Anton Puljić, Đino Peškura, Orsat Klečak i Ado Morina.

Split Tommy i Futsal Dinamo igraju u 16 sati, a nakon toga u 17.15 sati počinje ogled između Squarea i Aurelie. Uoči posljednjeg 3. kola u skupini 'B' Split Tommy i Square imaju po 4 boda, Futsal Dinamo je treći s tri boda, a Aurelia je posljednja četvrta bez boda. Pogodak razlika Split Tommyja je 7:1, Squarea 4:3, a Futsal Dinama 8:4. 

25. travanj 2024 23:13