StoryEditorOCM
OstaloBORILAČKI SPEKTAKL/XI. NOĆ GLADIATORA

MARO PERAK 'Da, i ja se borim 8. travnja u Gospinom polju!'

31. ožujka 2017. - 19:15

Maro Perak, najuspješniji dubrovački borac, ulazi u ring 8. travnja na jedanaestom izdanju Noći Gladiatora, koji se održava u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Te večeri udružit će snage dubrovački klub s ruskom W5 organizacijom te ćemo od 19 sati biti svjedoci ne samo MMA borbi, priredbe koja je prvo izdanje imala 2006. godine, već i kickboxing borbi.

- Kako stvari stoje, da, i ja se borim. Nastupit ću u teškoj kategoriji. Čekam ime suparnika – potvrdio je nastup Maro Perak.

Tri su borbe za W5 pojas: Massaro Glunder iz Nizozemske protiv Vlada Tuinova iz Rusije, zatim dvoje hrvatskih boraca, Luka Tomić i Teo Mikelić. Tomić će se boriti protiv Milana Palesa iz Slovačke, a Mikelić protiv Nikole Cimeše iz Srbije.

Bez protivnika je ostao u MMA borbi do 70 kilograma Karlo Caput. Član dubrovačkog Gladiatora se trebao boriti protiv Ivice Truščeka, ali pošto se "Terror" neće uspjeti spustiti u kategoriju do 70 kilograma, morao je otkazati nastup. Caputu, ističu u dubrovačkom klubu, sada traže novog protivnika. Caput je dobio svih šest profesionalnih borbi.

Otpao je nastup Ante Delije, prvi nakon ozlijede noge, koju je zadobio u rujnu 2015. godine  u nastupu na M-1 Challengeu 61 kada je u prvoj rundi borbe protiv Poljaka Marcina Tybure u pokušaju da napadne suparnika jednim low-kickom slomio nogu na suparnikovo koljeno.

- Ante se još oporavlja. Već ima ponude iz FFC-a i M-1. Oba meča su za pojas. Radio je u posljednje vrijeme s Mirkom Filipovićem i Stipom Drvišem. Unaprijedio je stojku. Što se tiče hrvanja, ono je i prije bilo odlično. S nestrpljenjem iščekujemo njegov povratak - naglasio je Maro Perak, koji je u trideset i tri profesionalne borbe ostvario velikih 25 pobjeda. U MMA borbama na jedanaestoj Noći Gladiatora vidjet ćemo u ringu i nove snage dubrovačkog kluba. Većini, riječ je o osvajačima medalja na amaterskom prvenstvu Hrvatske, to će biti prve profesionalne borbe. 

ULAZNICE U PRETPRODAJI: 50 POSTO POPUSTA
Opet će ulaznice u pretprodaju, i to po cijeni od 50 kuna. Opet u pretprodaji pedeset posto popusta po upola jeftinijoj cijeni nego će se prodavati na dan priredbe, u subotu, 8. travnja, na blagajni Sportske dvorane u Gospinom polju. Sve informacije o ulaznicama mogu se dobiti na mobitel broj 092/358-0308

25. travanj 2024 14:52